Dierenkliniek de Kempen

Samenwerking met Dierenkliniek de Kempen

Omdat het welzijn van huisdieren hoog in het vaandel staat bij GroenRijk de Heikant te Veldhoven,  werken we samen met de dierenartsen van Dierenkliniek de Kempen.
Wat houdt deze samenwerking in:

  • Maandelijks komt een dierenarts van Dierenkliniek de Kempen in de winkel langs om de gezondheid van onze konijnen en knaagdieren te controleren. 
  • Om uw nieuwe konijn gezond te houden is het belangrijk om te vaccineren tegen de dodelijke ziektes myxomatose en RHD. Daarom krijgt u bij aankoop een kortingsbon voor een eerste vaccinatie bij Dierenkliniek de Kempen.
  • Wij ondersteunen de informatieve bijeenkomsten die Dierenkliniek de Kempen organiseert, om zo uw kennis over het welzijn van huisdieren te vergroten.

website:  www.dierenkliniekdekempen.nl

Logo dierenkliniek de Kempen

Dierenkliniek de Kempen
Dierenkliniek de Kempen bestaat uit drie vestigingen gesitueerd in Bergeijk, Valkenswaard en Veldhoven.

Er staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een team van 13 dierenartsen en 18 assistenten voor u en uw huisdier klaar.  U kunt bij ons terecht voor de zorg van uw gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren.

website:  www.dierenkliniekdekempen.nl

 

Plannen om een puppy te kopen? Laat je dan eerst goed voorlichten tijdens een van onze gratis informatie avonden. Kijk op website www.prepup.nl voor de eerst volgende datum en aanvullende informatie.