Fietsende tuinman

Bezorg- en plantservice


GroenRijk de Heikant werkt met De fietsende tuinman samen om deze service in Veldhoven en Meerhoven te verzorgen. Afhankelijk van uw situatie hanteren we de volgende tarieven voor bezorging van tuingoed en het aanplanten van planten en perkgoed.

–------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bezorging woning begane grond                              Bezorging  appartement
bezorging tot aan uw voordeur  € 8,-                          bezorging tot aan uw voordeur € 9,-

Aanplant service
Lege Border: nieuwe potgrond + omzetten plantgat + aanplanten + bewateren en opruimen                 € 12,50
Lege Bloembakken: nieuwe potgrond + omzetten plantgat + aanplanten + bewateren en opruimen      € 12,50

–-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onkruid- en plantvrij maken
Staan er nog planten en/of onkruid in de border of bloemenbak dan kan de fietsende tuinman deze ook schoon maken.  Hiervoor betaald u een toeslag  van € 5,- Plastic trays en zakken nemen wij mee terug voor hergebruik/ een verantwoorde afvoer.  Groenafval word niet meegenomen.

Borders en bloembakken moet u onkruid- en plantvrij maken zodat aanplant en verzorging door De Fietsende tuinman zonder oponthoud kan plaatsvinden. Wanneer borders en bloembakken nog vrij moeten worden gemaakt, betaalt u een toeslag van 5 euro. Plastic trays en zakken nemen wij mee terug voor hergebruik/ een verantwoorde afvoer.    

Voor meer informatie:  vraag aan de kassa.

Om deze service 100% duurzaam en milieuvriendelijk aan te bieden, werken wij samen met De fietsende tuinman uit Veldhoven. Sturende kracht hierachter is Edwin Buisman die uw tuingoed en planten bezorgt en aanplant. Professioneel, duurzaam en 100% milieuvriendelijk. Zo draagt u ook bij aan een beter milieu.

Tip: Voor kleinschalig tuinonderhoud bent u bij De fietsende tuinman aan het juiste adres   Wat de reden ook is, hij komt graag langs om alles rondom het huis netjes te verzorgen. Ambachtelijk zonder gebruik te maken van milieubelastende hulpmiddelen; professioneel, aandachtig, in vertrouwen en 100% milieuvriendelijk (prijzen in overleg).