Pakketten vuurwerk

Producten voor Pakketten vuurwerk

 • Pro-Line New Starter

  De Pro-Line New Starter bestaat uit 3 prachtige cakes met respectievelijk 9, 10 en 12 schoten. Voor spectaculaire effecten eindigend met een harde knal.

  Pro-Line
  € 23,99
 • Pro-Line Yellow Star

  De Pro-Line Yellow Star is een prachtig assortiment met diverse Pro-line producten. Dit assortiment bevat drie kleurrijke siercakes van ieder 12 shots, een batterij van fonteinen, drie dikke Romeinse kaarsen en drie Pro-line vuurpijlen.

  Pro-Line
  € 58,99
 • Pro-Line Red Star

  De Pro-Line Red Star is een schitterend sierassortiment, die beschikt over prachtige gekleurde siereffecten in diverse varianten. In dit assortiment vind u vier siercakes van ieder 15 shots, een professionele fontein met lange brandduur, drie dikke Romeinse kaarsen, vier vuurpijlen en een 65 shots fluitcake.

  Pro-Line
  € 84,99
 • Pro-Line Screaming Battery

  De Pro-Line Screaming Battery bestaat uit 1000 shots oorverdovende luchthuilers die met een noodgang de ruimte in gelanceerd. Voor een serieuze herrie!


  Pro-Line
  € 54,99
 • Pro-Line Bright Colour Rockets

  De Pro-Line Bright Colour Rockets is een selectie van 5 Pro-line vuurpijlen van ieder tussen de 20 en 30 gram kruitvulling voor mooie, volle siereffecten. De vuurpijlen zorgen ieder voor een ander siereffect.

  Pro-Line
  € 11,99
 • Pro-Line Copper Star

  De Pro-Line Copper Star is een professioneel familie assortiment. In dit assortiment vindt u twee fonteinen, een 18 shots cake, twee 19 shots cakes, twee 25 shots cakes, en vier vuurpijlen. Om met het hele gezin te genieten!

  Pro-Line
  € 100,-
 • Pro-Line Iridium Star

  De Pro-Line Iridium Star is een prachtpakket bestaande uit 7 zware cakes met ultieme effecten en 4 grote vuurpijlen. Laat je buurt versteld staan!

  Pro-Line
  € 165,-
 • Pro-Line Select 1.5

  Pro-Line Select 1.5 is een professionele box die 152 shots afvuurt tot wel 40 meter hoog! Een musthave voor de echte vuurwerkliefhebber.

  Pro-Line
  € 160,-
 • Pro-Line Triple Layer

  De Pro-Line Triple Layer is een fontein-sierpot met 68 shots. Hij bevat effecten zoals Willow, Stars, Crackling, Peony en Palm in de kleuren goud, groen, rood en zilver. Laat je buurt versteld staan!

  Pro-Line
  € 74,99