Pro-Line 500 gram vuurwerk

Producten voor Pro-Line 500 gram vuurwerk

 • Pro-Line Climaxx

  De Pro-Line Climaxx is een combinatie van fonteinen en een flowerbed. Dit product begint met fonteinen waarna hij zich transformeert in een flowerbed van 15 shots. Zoals de naam al doet vermoeden is dit product een echte climax!

  Pro-Line
  € 31,99
 • Pro-Line Intense colours

  De Pro-Line Intense colours is een professionele cake met 64 shots. Een echte blikvanger door zijn rappe tempo en diverse siereffecten in rood, groen en blauw!

  Pro-Line
  € 52,99
 • Pro-Line Overdose

  De Pro-Line Over dose is een set van drie cakes van ieder 20 shots. Met keiharde beuken en grote palmen!

  Pro-Line
  € 46,99
 • Pro-Line Chain Reaction 3-in-1

  De Pro-Line Chain Reaction is een 75 shots vuurwerkshow bestaande uit 3 aan elkaar geschakelde cakes van elk 25 shots. Dit product heeft effecten in Fan-Shape en L-Shape. Uniek in Nederland!

  Pro-Line
  € 69,99
 • Pro-Line Xenon GT

  De Pro-Line Xenon GT is een cake met 12 shots met professionele effecten. Speciaal gemaakt om de zwaarst mogelijke siereffecten ook voor een lagere prijs beschikbaar te stellen. Deze cake schiet shots af met speciale effecten zoals; een Crackling Mine, Brocade Crown, Glittering Willow en Dahlia.

  Pro-Line
  € 26,49
 • Pro-Line Tiptronic GT

  De Pro-Line Tiptronic GT is een schitterende 12-shots cake, startende met een crackling mine. Vervolgens schiet de Tiptronic GT de mooiste gouden effecten gecombineerd met heldere rood, groen en zilver gekleurde blinkers.

  Pro-Line
  € 31,99
 • Pro-Line Gearbox GT

  De Pro-Line Gearbox GT is een cake met een zwaar flowerbed en volle, kleurrijke effecten. Deze cake start met een Crackling Mine, waarna hij prachtige Brocade Crowns en Glittering Willows in diverse kleuren afvuurt.

  Pro-Line
  € 39,99
 • Pro-Line Performance GT

  De Pro-Line Performance GT is cake met 20 schoten en een flowerbed. Deze cake schiet prachtige mines gecombineerd met Knetter, Crown, en Palm in rood, zilver, geel en groen af.

  Pro-Line
  € 50,99
 • Pro-Line Horsepower GT

  De Pro-Line Horsepower GT is een professionele fanshape, dat wil zeggen dat dit product vijf effecten tegelijk afschiet. Te zien zijn onder andere rode dahlia met zilveren glitter en groene glitter willows.

  Pro-Line
  € 52,99
 • Pro-Line Kickdown GT

  De Pro-Line Kickdown GT bevat 20 professionele schoten, waarvan de eerste een crackling mine is. Vervolgens schiet hij een spektakel van glitter en golf effecten in de kleuren rood, blauw, zilver, groen, paars, geel en goud de lucht in!

  Pro-Line
  € 48,99
 • Pro-Line Select 1.5

  Pro-Line Select 1.5 is een professionele box die 152 shots afvuurt tot wel 40 meter hoog! Een musthave voor de echte vuurwerkliefhebber.

  Pro-Line
  € 160,-