Elektrische barbecues

GroenRijk Veldhoven

Wie niet van troep houdt, kiest voor een elektrische barbecue. Een elektrische barbecue gaat snel aan, werkt schoon en geeft geen rokerige smaak aan het eten. Bij GroenRijk de Heikant hebben we verschillende elektrische barbecues om het deze zomer extra gezellig te maken. Nodig vrienden bij u thuis uit en geniet met een klein gezelschap van heerlijke maaltijden. Barbecueën met vrienden is gezellig, omdat je urenlang aan tafel zit en geniet van elkaars gezelschap. Om nog langer van elkaars gezelligheid te genieten en niet al te veel tijd kwijt te zijn aan het barbecueën, zijn er elektrische barbecues. Bij GroenRijk de Heikant ontdekt u alle mogelijkheden op het gebied van elektrische barbecues. 

Bekijk & bestel elektrische barbecues in onze webshop

 

 

Grote elektrische barbecue

Heeft u een groot gezin of kookt u veel voor grote groepen? Als uw familie regelmatig bij u op bezoek komt om uw barbecueskills te aanschouwen, raden wij aan een elektrische barbecue aan te schaffen. Een elektrische barbecue is voorzien van alle gemakken van een houtskool- of gasbarbecue, maar werkt op elektriciteit, geeft geen troep en is sneller aan dan welke barbecue dan ook. Bij GroenRijk koopt u grote barbecues voor de ruime tuin. Een elektrische barbecue vervangt gemakkelijk de keuken, gebruik de elektrische barbecue als buitenkeuken. Breidt de elektrische barbecue uit met een werkbank, hier bereidt u alle gerechten gemakkelijk voor. Ook een prullenbak en een rek om uw gereedschap aan te hangen is onmisbaar in de buitenkeuken. Kom langs en ontdek de mogelijkheden.

Elektrische barbecue - GroenRijk de Heikant Veldhoven

Tafel bbq

Naast de grote elektrische barbecues die dienen als buitenkeuken, hebben we bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven ook tafel bbq's. Een tafelbarbecue is klein, waardoor de babrecue gemakkelijk op alle mogelijke plekken past. Deze kleine barbecues plaatst u gemakkelijk op de bijzettafel op het balkon, op de grond op het dakterras of op de eettafel in de tuin. Wat u ook wenst, de elektrische tafelbarbecue levert uren barbecueplezier op. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken en u begint direct met het grillen van hamburgers, vispakketjes en groentespiesen. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Weber elektrische barbecue

Ook elektrische barbecues van het topmerk Weber komt u naar tuincentrum GroenRijk de Heikant. De elektrische barbecues van Weber hebben een groot kookoppervlak waardoor u gemakkelijk gerechten voor meerdere personen tegelijk klaarmaakt. De vaste werkbladen geven ruimte om gerechten te bereiden en om vis te marineren. De stalen grillroosters zijn ideaal voor het bereiden van grote stukken vlees. U koopt Weber elektrische barbecues met en zonder deksel. Met een deksel reguleert u de temperatuur beter onder de deksel. Hierdoor is slowcooking ook mogelijk. Kom langs voor ons nieuwste aanbod barbecues. 

Elektrische barbecue kopen - GroenRijk de Heikant Veldhoven

Elektrische barbecue kopen

Bij GroenRijk de Heikant houden we van de zomer. Geniet extra lang van zomerse warme dagen met een elektrische barbecue. U vindt barbecues in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Kom langs in ons tuincentrum in Veldhoven. U vindt ons tuincentrum nabij Eindhoven. Beleef een dagje uit en ontdek het assortiment elektrische barbecues zelf. Check onze openingstijden op de contactpagina en plan uw route naar het tuincentrum. Kom deze week nog langs en steek de barbecue aan! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues