Gasbarbecues

GroenRijk Veldhoven

Naast elektrische en houtskoolbarbecues heeft GroenRijk de Heikant ook gasbarbecues. Een veelzijdige barbecue waarmee u werkelijk alle kanten uit kunt. Voordat u een gasbarbecue aanschaft, is het belangrijk dat u zichzelf van tevoren een aantal vragen stelt. Gaat u de barbecue dagelijks of wekelijks gebruiken? Bereidt u dan gerechten voor 2, 4 of 6 personen of grote groepen? Hoeveel ruimte heb je in de tuin of op het balkon? Nadat u op al deze vragen antwoord heeft gegeven, bent u klaar om naar GroenRijk de Heikant te komen voor de perfecte gasbarbecue voor uw situatie. Wij hebben namelijk tafelgasbarbecues, grote buitenkeukens en kleine gasbarbecues die gemakkelijk op het balkon passen. Kom langs en ontdek ons assortiment. Ons personeel laat u graag alle mogelijkheden zien in ons tuincentrum in Veldhoven. 

Bekijk & bestel gasbarbecues in onze webshop

 

 

Gas bbq

Gas bbq's zijn de makkelijkste, snelste en mooiste barbedues in ons assortiment. Wij verkopen onder andere Cobb en Weber barbecues, echte topmerken als het gaat om grillen en bereiden van heerlijke gerechten. Een gasbarbecue is goedkoper in gebruik dan andere barbecues. Het enige wat u hoeft te doen, is een gasfles aansluiten op de barbecue. Geen gedoe met houtskool, aanmaakblokjes, oud as etc. De gasbarbecue is gemakkelijk in gebruik en is perfect voor het precies reguleren van temperatuur. Nooit meer verbrand vlees, want met de temperatuurknop op de deksel regelt u eenvoudig de temperatuur. 

Gas bbq - GroenRijk de Heikant

Weber gas bbq

Bij GroenRijk de Heikant verkopen wij onder andere barbecues van topmerk Weber. Gasbarbecues van Weber zijn de precisie van barbecueën. Met een gas bbq van Weber voert u uw barbecue-skills op van goed naar gevorderd. Weber heeft verschillende series gasbarbecues. Bent u een gevorderd barbecueër en heeft u de ruimte voor een grote buitenkeuken? Kies dan voor de Summit-serie. Heeft u een kleine tuin of een balkon? Dan is de Q-serie helemaal uw ding. Wat uw wens ook is, met een Weber gas bbq wordt elke barbecue een feestje. Koop de toppers van Weber bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Deze zomer steelt u geheid de (barbecue)show.

Gasfles bbq

U denkt wellicht, wat heb ik nodig bij een gasbarbecue. Dat is simpel: een gasfles. Een gasbarbecue werkt op gas. U bevestigt de gasfles eenvoudig aan de gasbarbecue en gaat gelijk aan de slag met het bereiden van heerlijke gerechten. Het voordeel van een gasbarbecue is dat u niet hoeft te wachten tot de barbecue warm is. Met een gasfles gaat u direct aan de slag. Het enige wat u hoeft te doen, is de knoppen omdraaien. Ons personeel raadt u graag aan welke grootte gasfles u nodig heeft. 

Kleine gas bbq

Heeft u een kleine tuin, een balkon of heeft u een barbecue nodig voor op de camping? Dan is een kleine gasbarbecue iets voor u. Een klein, compact en makkelijk te vervoeren gas bbq biedt de perfecte uitkomst als het gaat om functionaliteit en effectiviteit. Een kleine gasbarbecue is makkelijk te verplaatsen, past in elke ruimte en is makkelijk te gebruiken. Bij ons vindt u tafelbarbecues die u makkelijk op een bijzettafel plaatst. De kleine gas bbq is ondanks zijn formaat ook voorzien van een thermometer waardoor u de temperatuur onder de deksel uitstekend reguleert. Bent u op zoek naar een kleine, mobiele gasbarbecue? Kom dan langs bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. 

Gasfles gas bbq - GroenRijk de Heikant

Gas bbq kopen

Is het dit jaar uw beurt om de familie uit te nodigen voor een diner in de tuin? Geen probleem! Met de gasbarbecues van GroenRijk de Heikant bereidt u eenvoudig sateetjes, groentespiesen en vispakketjes op de barbecue. Maak de blits met een grote buitenkeuken of kies juist voor mobiliteit en kies voor een praktische tafel gas bbq. Wat uw wens ook is, u vindt altijd de geschikte gasbarbecue bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Toch op zoek naar een elektrische barbecue of een houtskoolbarbecue? Geen probleem! Bezoek ons tuincentrum in Veldhoven vanuit Oirschot, Eindhoven en Best. Wij zijn zeven dagen in de week geopend. Plan uw route naar ons tuincentrum op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues