GroenRijk Veldhoven

GroenRijk

Weet wat er leeft!

Bekijk assortiment

Barbecues

GroenRijk Veldhoven

Bent u op zoek naar een barbecue? Kom dan naar Tuincentrum GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Wij hebben een breed aanbod aan diverse barbecues. Zo bieden wij onder andere gasbarbecues en houtskoolbarbecues. Naast barbecues kunt u ook bij ons terecht voor accessoires die u gebruikt tijdens het barbecuen. Denk hierbij aan spatels, lekbakjes, barbecuetangen, serveertangen, aanmaakblokjes en nog veel meer. Met deze accessoires is iedereen een topkok. Kom dus snel eens gezellig langs bij Tuincentrum de Heikant en ontdek ons ruime barbecue-assortiment.

Bekijk & bestel barbecues in onze webshop

 

 

Tips aanschaf barbecue

Wilt u een barbecue aanschaffen, maar bent u er nog niet uit wat voor soort barbecue u zoekt? Wanneer u een barbecue koopt, houdt u bijvoorbeeld rekening met het formaat, de van de barbecue. Hiervoor kunnen onderstaande vragen gesteld worden:

  • Hoe vaak per jaar bent u van plan om te gaan barbecueën?
  • Met hoeveel personen wilt u kunnen barbecueën?
  • Wat wilt u met de barbecue doen? Denk bijvoorbeeld aan groente en vlees tegelijk klaarmaken, vispakketjes bereiden of een groot stuk vlees grillen.

Het is handig om hier van tevoren over na te denken. Kom met deze vragen in uw achterhoofd naar GroenRijk de Heikant en vind samen met ons personeel de beste barbecue!

Barbecue_GroenRijk de Heikant

Weber barbecue

Eén van de topmerken barbecues die wij aanbieden, is het populaire merk Weber. Een Weber barbecue heeft een levensduur van ongeveer tien jaar. Het is van belang om vooruit te denken, zodat u over twee jaar niet weer een nieuwe barbecue aan hoeft te schaffen. Wij bieden daarom barbecues aan in verschillende prijsklassen. Er zijn diverse technieken om zo verantwoord mogelijk te barbecueën. Zo heb je door middel van de indirecte methode van Weber minder briketten nodig. GroenRijk de Heikant heeft ook biologische aanmaakblokjes in het assortiment. Wilt u geen gedoe met gas of briketten, dan kunt u kiezen voor een elektrische barbecue. Deze barbecue is gemakkelijk te gebruiken op het balkon. Naast de Weber accessoires hebben wij ook accessoires van het merk Barbecook.

Mocht u vragen hebben, kom dan gerust langs in ons tuincentrum in Veldhoven. Onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen en geven u  advies over de barbecues. Wij doen er alles aan om de perfecte barbecue voor u te vinden. 

Barbecue_GroenRijk de Heikant

Barbecue kopen in Veldhoven

Bent u er al uit wat voor barbecue u wilt kopen? Of heeft u toch nog vragen? Kom dan eens langs bij Tuincentrum GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Naast barbecues zijn er natuurlijk nog veel meer producten in ons tuincentrum te vinden, zoals tuinplanten, woonaccessoires, kamerplantensnijbloemen en nog veel meer. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen in ons tuincentrum in Veldhoven. Dus komt u uit de omgeving van Eindhoven, Eersel, Oirschot, Best, Waalre of Valkenswaard? Kom dan gauw eens langs! Onze locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contact pagina.