Barbecues

Bent u op zoek naar een barbecue? Dan bent u bij Tuincentrum GroenRijk de Heikant in Veldhoven aan het juiste adres! Wij hebben een breed aanbod aan diverse barbecues. Zo bieden wij onder andere gas barbecues en houtskool barbecues. Naast barbecues kunt u ook bij ons terecht voor accessoires die u kunt gebruiken bij het barbecuen, denk hierbij aan spatels, lekbakjes, aanmaakblokjes en meer! Met deze accessoires kan iedereen een topkok worden. Kom dus snel eens gezellig langs bij Tuincentrum de Heikant. 

Tips aanschaf barbecue

Weet u zeker dat u een barbecue wil gaan aanschaffen, maar bent u er nog niet uit wat voor barbecue? Wanneer u een barbecue aan wil schaffen, dient u bijvoorbeeld rekening te houden met het formaat van de barbecue. Hiervoor kunnen onderstaande vragen gesteld worden:

  • Hoe vaak per jaar bent u van plan om te gaan barbecueën?
  • Met hoeveel personen wil u kunnen barbecueën?
  • Wat wil u met de barbecue gaan doen? Denk bijvoorbeeld aan groente en vlees tegelijk klaarmaken.

Barbecue_GroenRijk de Heikant

Het is handig om hier van te voren over na te denken. Een van de merken barbecues die wij aanbieden, is het populaire merk Weber. Een Weber barbecue heeft een levensduur van ongeveer tien jaar. Het is van belang om vooruit te denken, zodat u over twee jaar niet weer een nieuwe barbecue aan hoeft te schaffen. Wij bieden daarom barbecues aan in verschillende prijsklassen. Er zijn diverse technieken om zo verantwoord mogelijk te barbecueën. Zo heb je door middel van de indirecte methode van Weber minder briketten nodig. GroenRijk de Heikant heeft ook biologische aanmaakblokjes in het assortiment. Wilt u geen gedoe met gas of briketten, dan kunt u kiezen voor een elektrische barbecue. Deze barbecue is gemakkelijk te gebruiken op het balkon. Naast de Weber accessoires hebben wij ook accessoires van het merk Barbecook.

Mocht u vragen hebben, kom dan gerust langs in ons tuincentrum in Veldhoven. Onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen en geven u  advies over de barbecues. Wij doen er alles aan om de perfecte barbecue voor u te vinden. 

Barbecue_GroenRijk de Heikant

Barbecue kopen in Veldhoven

Bent u er al uit wat voor barbecue u wilt kopen? Of heeft u toch nog vragen? Kom dan eens langs bij Tuincentrum GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Naast barbecues zijn er natuurlijk nog veel meer producten in ons tuincentrum te vinden, zoals tuinplanten, woonaccessoires, kamerplantensnijbloemen en nog veel meer. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen in ons tuincentrum in Veldhoven. Dus komt u uit de omgeving van Eindhoven, Eersel, Oirschot, Best, Waalre of Valkenswaard? Kom dan gauw eens langs! Onze locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contact pagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment