Vissen

Bent u op zoek naar producten voor uw vissen in de vijver? Kom dan naar GroenRijk De Heikant in Veldhoven. Hier vindt u diverse soorten vissenvoer, beluchtingspompen en meer. Vissen maken uw vijver levendig en zijn ontzettend leuk om te houden. Kom langs om het complete assortiment te bekijken. Of u nu al jaren een vijver in de tuin heeft of een vijver wil gaan aanleggen: onze medewerkers kunnen u altijd van tips en tricks voorzien als het gaat om de vissen in de vijver. 

Welke vis past het best in mijn vijver?

Bent u op zoek naar vissen voor in de vijver, maar weet u niet goed welke soort het best bij u past? Geen zorgen! Wij geven u graag meer informatie over de populairste soorten vissen voor in de vijver. De populairste vissen voor in de vijver zijn:

  • Koi vissen: Koi vissen zijn ontzettend populair, prachtig om te zien, maar best prijzig in aanschaf. Voordat u overweegt om deze vissen aan te schaffen voor in de vijver is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. De Koi vissen hebben namelijk veel ruimte nodig in de vijver en zijn niet geschikt in een kleine, doorsnee vijver. 
  • Goudvis: de Goudvis is een sociale, sterke vis die snel op zijn plek is. De Goudvis is goed geschikt voor een doorsnee vijver en is ontzettend leuk om te houden. De Goudvis is wellicht wel de klassieker onder de vissen voor in de vijver!
  • Goudwinde: Goudwinde is een vis die graag aan de oppervlakte van de vijver zwemt. U zult deze dan ook vaak zien als u in de tuin zit te genieten van een heerlijk avondzonnetje. Een groot voordeel van deze vis is dat deze graag op muggen jaagt! 

Voor meer informatie over de diverse soorten vissen bent u van harte welkom bij ons tuincentrum in Veldhoven!

vijver-vissen-veldhoven

Vissen in de vijver verzorgen 

Vissen in de vijver verzorgen is een leuke bezigheid. U zult de vissen eens in de twee dagen moeten voeren. Het voeren van vissen gebeurt door het strooien van vissenvoer. Houd goed in de gaten of het voer na tien minuten weg is: anders zult u het overgebleven voer met een netje moeten verwijderen. Voor het kopen van vissenvoer bent u bij GroenRijk de Heikant op het juiste adres. Wordt het snel koud en bevriest de vijver? Voorkom dan dat de vijver dichtvriest door voorzichtig een gat in de vijver te maken. Wilt u meer tips over het verzorgen van de vissen in uw vijver? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Veldhoven en vraag advies aan één van onze medewerkers. 

vijver-vissen-veldhoven

Alles voor uw vissen in de vijver koopt u bij GroenRijk De Heikant

Voor het verzorgen van uw vissen in de vijver komt u natuurlijk naar GroenRijk De Heikant in Veldhoven. Wordt verrast door het ruime aanbod vissenvoer, beluchtingspompen en overige vijverbenodigdheden. Heeft u vragen over het assortiment voor de vissen in de vijver? Neem dan contact met ons op of vraag hulp aan een medewerker. Wij hopen u snel terug te zien bij ons tuincentrum in Veldhoven!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vijver