Lunchen in de ProefTuin

Combineer uw bezoek aan GroenRijk de Heikant met een lekkere lunch in de ProefTuin; ons gezellige lunchcafé. Wanneer u aan het winkelen bent in ons tuincentrum, kunt u even uw dorst lessen in de ProefTuin en/of van een smakelijke lunch genieten. De ProefTuin is geopend van dinsdag t/m zondag. U kunt in ons lunchcafé genieten van onder andere verse broodjes gezond, hamburgers, omeletten en nog veel meer lekkers! Er is dus voor ieder wat wils. Ook aan de kinderen is gedacht en daarom hebben we op ons menu ook heerlijke pannenkoeken. Dat wordt smullen! U kunt ook gezellig op bezoek komen voor een High Tea, onderaan de pagina vindt u meer informatie en een formulier waarmee u zich kunt aanmelden. 

Menu de ProefTuin

De ProefTuin biedt een gevarieerd menu met voor ieder wat wils. Zo staat er onder andere op het menu:

Pistolets

 • Ham-kaas                                                                 Menu ProefTuin_GroenRijk de Heikant
 • Gezond: kaas, ham, ei, tomaat en komkommer
 • Roombrie, walnoten, honing en sla
 • Omelet en spekjes
 • Gerookte zalmmouse
 • Filet american met uitjes en peper & zout
 • Huisgemaakte eiersalade en bieslook                                                                 
 • Veggie

Pastries

 • Boeren appeltaart
 • Chocolade taart
 • Appelflap

Daarnaast is er elke dag verse soep en nog veel meer lekkers in de ProefTuin. 

Bestellen bij de ProefTuin

Vanaf de bank een bestelling plaatsen bij de ProefTuin? Ook dat is mogelijk! U kunt bij de ProefTuin ook een telefonische bestelling plaatsen om eten bij ons af te halen. Plaats uw bestelling minimaal 1 uur van te voren. Dat is nog eens snel en makkelijk. Als u een telefonische bestelling zou willen plaatsen kunt u bellen naar het volgende nummer: 0620359251

Workshops

Wist u trouwens dat bij alle workshops die GroenRijk de Heikant organiseert, altijd een lekkere lunch is inbegrepen van de ProefTuin? Neem ook eens een kijkje op onze workshop pagina, en blijf zo op de hoogte van alle toekomstige activiteiten.  

High Tea in de Proeftuin

Wist u dat wij naast lunches ook gezellige High Tea's organiseren in onze ProefTuin? Zo maakt u pas écht een dagje uit van een bezoek aan GroenRijk de Heikant. U kunt zich voor slechts €13,50,- per persoon opgeven voor een High Tea (let op: minimaal 4 personen). De High Tea's zijn te reserveren van dinsdag t/m zondag tussen 11:00 - 16:00 uur. U kunt een datum reserveren via onderstaand formulier. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Lunchen ProefTuin_GroenRijk de Heikant

Aanmelden High Tea

Reserveer nu een High Tea bij de ProefTuin van GroenRijk de Heikant voor slechts €13,50 per persoon! Let op: minimaal 4 personen voor een High Tea. U kunt voorafgaand de High Tea in de ProefTuin afreken. 

Let op:

Kies hier uw gewenste datum. U kunt een High Tea plannen van dinsdag t/m zondag tussen 11:00-16:00 uur. Let op: minimaal 2 dagen van te voren reserveren.

Velden met * zijn verplicht.