Lunchen in de ProefTuin

Bierens Catering

Combineer uw bezoek aan GroenRijk de Heikant met een lekkere lunch in de ProefTuin; ons gezellige lunchcafé. Wanneer u winkelt in ons tuincentrum, lest u even uw dorst in de ProefTuin. Geniet van een smakelijke lunch op het gezellige terras. De Proeftuin is onderdeel van Bierens Catering.

Onze ProefTuin biedt onder andere de volgende smakelijke producten:

  • verse broodjes gezond,
  • hamburgers,
  • bagels,
  • panini’s,
  • tosti’s
  • en nog veel meer lekkers!

Er is dus voor ieder wat wils. Naast een uitgebreide lunchkaart is er ook genoeg lekker voor bij de koffie. Wat dacht u van een wafel, heerlijke warme punt appeltaart, donut of muffin? Kom naar de ProefTuin bij GroenRijk de Heikant en praat gezellig bij met uw vrienden, familie of met mede-GroenRijkers.

Logo Bierens Catering

Openingstijden

Als het coronavirus het weer toelaat, bent u van harte welkom bij onze gezellige, (h)eerlijke lunchroom. Wij zijn geopend op de volgende tijden:

Maandag       11.00 - 17.00

Dinsdag         Gesloten

Woensdag     10.00 - 17.00

Donderdag    10.00 - 17.00

Vrijdag           10.00 - 19.00

Zaterdag       10.00 - 16.30

Zondag         12.00 - 16.30   

Nu ook voor ontbijt!

Onze lunchroom heeft tegenwoordig ook ontbijt t/m 11:30 uur. Geniet van een vers geperste jus d'orange met een croissant met boter en jam. Ook voor heerlijke yoghurt met vruchten en een perfect kopje koffie bent u bij de ProefTuin aan het goede adres. Ontdek ons ontbijt en kom langs! Wij zien u hopelijk snel.

GroenRijk de Heikant

Het menu

Lekkernijen

Bagel

Warm

o.a. Appelkruimeltaart, muffin,
donut, wafel, appelflap
o.a. Gerookte zalm, Brie,
Pulled Chicken, huisgemaakte salades
o.a. Hamburgers, worstenbroodjes, soep

Diverse pistolets

Tosti/panini

Dranken

o.a Ham, Kaas, Gezond, Kip Pesto,
Salami, Carpaccio, Gerookte zalm,
Pulled Chicken,
huisgemaakte salades

o.a. Ham/Kaas, Salami/Roomkaas,
Gerookte zalm, Caprese

o.a. verse sappen, frisdranken, koffie, thee 

Bestellen bij de ProefTuin

Vanaf de bank een bestelling plaatsen bij de ProefTuin? Ook dat is mogelijk! U plaatst gemakkelijk bij de ProefTuin een telefonische bestelling om eten bij ons af te halen. Bel ons minimaal 1 uur van tevoren, zodat wij uw bestelling gereed maken. U geeft ons het tijdstip door waarop u het komt ophalen en wij zorgen ervoor dat de bestelling klaarstaat! Dat is nog eens snel en makkelijk. Bel voor een bestelling naar het volgende nummer 0651322517

Workshops

Wist u trouwens dat bij alle workshops die GroenRijk de Heikant organiseert, altijd een lekkere lunch is inbegrepen van de ProefTuin? Neem ook eens een kijkje op onze workshoppagina, en blijf zo op de hoogte van alle toekomstige activiteiten.  Een workshop is leuk om te doen samen met een vriend, vriendin, tante, oom, buurvrouw, buurman of gewoon met een mede-GroenRijker. U gaat altijd met iets moois naar huis, u heeft geHeikant een leuke dag gehad en u leert veel. Houd onze pagina in de gaten en neem deel aan de activiteiten!

Kom ook eens gerust genieten van een High Tea. Geniet in een Groene omgeving van een heerlijke High tea met lekkere hapjes zowel zoet als hartig en warm en koud. De High Tea is geïnspireerd door een assortiment bekende gerechten van Bierens Catering.

Even geen tijd om neer te strijken in de Proeftuin, geen probleem. Door de ervaring met catering kunnen er vele gerechten ook besteld en afgehaald worden. Denk hierbij aan veel lekkers, broodjes en zelfs de High Tea kan zo voorbereid worden dat u in eigen omgeving hiervan kunt genieten.

High Tea in de Proeftuin Bierens Catering

Wist u dat wij naast lunches ook gezellige High Tea's organiseren in onze ProefTuin? Zo maakt u pas écht een dagje uit van een bezoek aan GroenRijk de Heikant. U kunt zich voor slechts €16,95 per persoon opgeven voor een High Tea. De High Tea's zijn makkelijk te reserveren. Doe dit echter wel minimaal 1 dag van tevoren. Ook is het mogelijk om deze High Tea af te halen om er zo thuis van te genieten.

U kunt een datum reserveren via onderstaand formulier. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Lunchen ProefTuin_GroenRijk de Heikant

Aanmelden High Tea

Reserveer nu een High Tea bij De ProefTuin Bierens Catering van GroenRijk de Heikant voor slechts €16,95 per persoon!

Let op:

Kies hier uw gewenste datum. U kunt een High Tea plannen van dinsdag t/m zondag tussen 11:00-16:00 uur. Let op: minimaal 2 dagen van te voren reserveren.

Velden met * zijn verplicht.