Lunchroom De ProefTuin is momenteel gesloten

In verband met de huidige maatregelen is lunchroom De ProefTuin in Veldhoven momenteel gesloten. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze gezellige lunchroom. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor updates. Namens het team van De ProefTuin Bierens Catering wensen wij u allemaal fijne feestdagen en een gezond 2022. Tot snel!

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Smaakvolle kerstboom - ProefTuin Bierens Catering

De ProefTuin Bierens Catering

Voor heerlijke (streek)producten

Lunchroom De Proeftuin van Bierens Catering biedt een divers aanbod aan lekkernijen voor op het terras. Bezoek De ProefTuin in Veldhoven en geniet van zoete en hartige gerechten. Geen tijd om langs te komen of liever niet de deur uit? Onze webshop is 24/7 geopend. Bestel gemakkelijk online in onze webshop en haal uw bestelling af bij Groenrijk De Heikant in Veldhoven of op onze afhaallocatie in Eersel (indien voorradig).

Bierens Catering assortiment

Binnenkort een verjaardag, familiediner of een bedrijfsfeest? Bierens Catering regelt uw catering tot in de puntjes. Van complete barbecuepakketten (zowel vlees, vis als vegetarisch) tot gourmetpakketten. Wij hebben een ruim assortiment aan heerlijke verse producten met lekkere bijgererchten. Speciaal voor grote groepen bieden wij groepspakketten met veel variëteit.

De Smaakkast

Ontdek nu De Smaakkast van De Proeftuin met veel lekkers en heerlijke geschenkpakketten. Heerlijke (streek)producten van restaurantwaardige kwaliteit. Geen plannen maar wilt u wel genieten van onze streekproducten? Bezoek dan onze online Smaakkast. Voor delicatessen, gifts, chocolade & snoep, borrel, thee en meer. 

Kerstpakketten 2021

Nu te bewonderen bij GroenRijk De Heikant: onze Smaakvolle kerstboom met allerlei kerstpakketten, gift boxen en cadeaupakketten

Gratis bezorging blijft mogelijk en we sturen onze pakketten door heel Nederland!

Proef de lekkerste gerechten van onze Bierens Catering chef!

Heeft u ook echt zin in iets lekkers? Kom naar De ProefTuin in Veldhoven en geniet van zoetigheden als muffins, appeltaart en appelflappen. Ook voor heerlijke vers belegde bagels neemt u plaats aan een tafeltje bij De ProefTuin. Hieronder vindt u enkele van onze favoriete gerechten. Nieuwsgierig? Bekijk de menukaart.


 

Lekkernijen

 

Ontbijt & Specialiteiten

 

Warm

o.a. Appelkruimeltaart, Vers Gebak, Gevulde koeken, Appelflappen, American Chocolade Cookie

 

o.a. Ontbijt, Uitslapertje, Proeftuintje o.a. Hamburgers, Worstenbroodjes, Soep

Diverse Pistolets

Tosti

Dranken

o.a Ham, Kaas, Gezond, Eiersalade
Gerookte Zalm, Pulled Chicken

o.a. Ham/Kaas, Brie,
Gerookte Zalm, Pulled Chicken

o.a. Verse Sappen, Frisdranken, Koffie, Thee 

Bekijk de menukaart

Lekkernijen - GroenRijk de Heikant

GroenRijk de Heikant

High-Tea

Op zoek naar een leuke, groene plek voor een High Tea met vriendinnen, familie of collega's? Bij de ProefTuin Bierens Catering verzorgen wij een uitgebreide High Tea met aller erop en eraan. Onze High Tea bestaat zowel uit zoet als hartig en zowel uit warm als koud. De High Tea bestaat uit populaire gerechten van Bierens Catering. Onze High Tea kost €23,95 per persoon. Benieuwd naar de inhoud? Bekijk dan onze menukaart.

Reserveer een High Tea bij De ProefTuin altijd minimaal 48 uur van tevoren.

Groepsarrangement

Niets is leuker dan met veel mensen samenkomen om welke reden dan ook. Vier uw verjaardag, jubileum, babyshower, afscheid of promotie bij De ProefTuin in Veldhoven. Onze ProefTuin is een leuke, gezellige en sfeervolle plek met mogelijkheden voor grote groepen. Wilt u een groene bijeenkomst met (h)eerlijke streekproducten, dan is de ProefTuin van Bierens Catering de perfecte plek. Neem van tevoren wel even contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. We zijn telefonisch te bereiken via 06-51322517 of via de mail [email protected].

Bij mooi weer is ons gezellige terras de ultieme lunchplek!

Terras Bierens Catering De ProefTuin Veldhoven

Bestelling plaatsen bij de ProefTuin

Het is op twee manieren mogelijk om thuis te genieten van de (h)eerlijke producten van Bierens Catering:

  1. Kom langs in De ProefTuin van GroenRijk De Heikant. Koop hier ook onze samengestelde (geschenk)pakketten.
  2. Geef uw bestelling telefonisch of in onze webshop aan ons door.

Op de hoogte blijven van alles in en rondom onze ProefTuin? Volg ons op Facebook en zie als eerste onze cadeaupakketten, kerstpakketten en andere lekkernijen. 

Neem contact op