ProefTuin Bierens Catering open voor Click & Collect

Voor heerlijke (streek)producten

 

Onze ProefTuin is open voor Click & Collect of DeliveryDe ProefTuin Bierens Catering

Bestel online in onze webshop en haal uw bestelling af bij Groenrijk De Heikant in Veldhoven of op onze afhaallocatie in Eersel (indien voorradig).

Gratis bezorging blijft mogelijk en we sturen onze pakketten door heel Nederland!

Ontdek nu de Voorraadkast van de ProefTuin met veel lekkers en heerlijke geschenkpakketten. Heerlijke (streek)producten van restaurantwaardige kwaliteit.

De Voorraadkast

ProefTuin Bierens CateringKoop verse producten uit de Voorraadkast van Bierens Catering in de ProefTuin bij GroenRijk de Heikant.

Bij de ProefTuin hebben we nu ook een shop-in-shop met heerlijke (streek) producten met een restaurantwaardige kwaliteit. Speciaal geselecteerd om heerlijk te kunnen genieten van (h)eerlijke producten. Uiteraard gebruiken wij deze producten ook in de ProefTuin zelf.

Naast de losse verkoop van deze ambachtelijke of traditioneel bereide producten hebben we uiteraard diverse geschenkverpakkingen. Deze staan ingepakt voor u klaar of we helpen graag om een pakket samen te stellen. 

Deze pakketten zijn te koop op de buitenverkoop van GroenRijk De Heikant. Wij sturen de pakketten inclusief een speciale boodschap ook bij u of een geliefde thuis. Dat is toch genieten? 

Kom langs in Veldhoven of neem contact met ons op via 0651322517.

Buitenverkoop bij GroenRijk De Heikant

Bierens Catering - GroenRijk De HeikantOnze pakketten zijn te koop op de buitenverkoop van Groenrijk Veldhoven. Bezoek onze parkeerplaats en kies uit mooie geschenkpakketten van Bierens Catering.

Bent u op zoek naar een leuk en smakelijk pakket of kadopakket? Kom gerust even kijken op de parkeerplaats van GroenRijk De Heikant.

Bestelling plaatsen bij de ProefTuin

Het is dus op twee manieren mogelijk om thuis te genieten van onze (h)eerlijke producten. 

  1. Kom langs bij de buitenverkoop van de ProefTuin op de parkeerplaats van GroenRijk De Heikant en koop onze samengestelde (geschenk)pakketten.
  2. Geef uw bestelling telefonisch of in onze webshop aan ons door zodat u thuis geniet van onze heerlijke producten.

Tot snel bij de ProefTuin Bierens Catering bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Wij hanteren aangescherpte maatregelen vanwege de coronacrisis.

Neem direct contact met ons op