ProefTuin Bierens Catering gewoon open voor shop-in-shop

Open voor heerlijke (streek)producten

De ProefTuin Bierens Catering

Onze ProefTuin is naar aanleiding van de maatregelen van het RIVM en de aangescherpte regels voor de horeca helaas gesloten. Onze ProefTuin is wel open voor koffie to go of voor broodjes take away.

De lekkerste broodjes, gewoon bij de ProefTuin van GroenRijk de Heikant, maar dan zonder zitplaats. Neem een vers belegde sandwich mee naar huis en geniet thuis van al het lekkers van ProefTuin Bierens Catering. 

Wij houden de veranderingen omtrent de horeca nauwlettend in de gaten en houden u uiteraard op de hoogte bij vorderingen. Tot ziens bij onze ProefTuin Bierens Catering voor to go en take away!

De ProefTuin nog wel geopend voor al onze shop-in-shop specialiteiten. Een goed gevulde voorraadkast met veel lekkers en heerlijke geschenkpakketten. Heerlijke (streek)producten van restaurantwaardige kwaliteit.

Wij hopen op uw begrip en kijken uit naar een virusvrije toekomst. Ons tuincentrum is wel geopend volgens de gewone openingstijden

De Voorraadkast

ProefTuin Bierens CateringKoop verse producten uit de Voorraadkast van Bierens Catering in de ProefTuin bij GroenRijk de Heikant.

Bij de ProefTuin hebben we nu ook een shop-in-shop met heerlijke (streek) producten met een restaurantwaardige kwaliteit. Speciaal geselecteerd om heerlijk te kunnen genieten van (h)eerlijke producten. Uiteraard gebruiken wij deze producten ook in de ProefTuin zelf.

Naast de losse verkoop van deze ambachtelijke of traditioneel bereidde producten hebben we uiteraard diverse geschenkverpakkingen. Deze staan ingepakt voor u klaar of we helpen graag om een pakket samen te stellen. 

Uiteraard zijn deze pakketten te koop in de ProefTuin, maar sturen ze ook thuis met een speciale boodschap naar diegene die het pakket mag ontvangen. Dat is toch genieten? 

Kom langs in Veldhoven of neem contact met ons op via 0651322517.

Openingstijden voor to go en take away

Wij zijn geopend voor koffie to go en broodjes take away op de volgende tijden:

Maandag       11:00 - 17:00

Dinsdag         Gesloten

Woensdag     10:00 - 17:00

Donderdag    10:00 - 17:00

Vrijdag           10:00 - 19:00

Zaterdag       10:00 - 16:30

Zondag         12:00 - 16:30   

GroenRijk de Heikant

Bekijk hier ons menu

Wilt u thuis genieten van de lekkernijen van onze chef van Bierens Catering? Dat kan! Kom langs in ons tuincentrum en geef uw bestelling door bij de ingang van onze ProefTuin. Terwijl u een ronde door het tuincentrum maakt, gaan wij aan de slag met uw bestelling. Wilt u van tevoren uw bestelling doorgeven? Bel dan met 0651322517

Geef uw bestelling telefonisch door

 

 


Lekkernijen

Bagel

Warm

o.a. Appelkruimeltaart, Muffin,
Donut, Wafel, Appelflap
o.a. Gerookte Zalm, Brie,
Pulled Chicken, Huisgemaakte Salades
o.a. Hamburgers, Worstenbroodjes, Soep

Diverse pistolets

Tosti/panini

Dranken

o.a Ham, Kaas, Gezond, Kip Pesto,
Salami, Carpaccio, Gerookte Zalm,
Pulled Chicken,
Huisgemaakte Salades

o.a. Ham/Kaas, Salami/Roomkaas,
Gerookte zalm, Caprese

o.a. Verse Sappen, Frisdranken, Koffie, Thee 

Lekkernijen - GroenRijk de Heikant

Bestellen bij de ProefTuin

Vanaf de bank een bestelling plaatsen bij de ProefTuin? Ook dat is mogelijk! U plaatst gemakkelijk een telefonische bestelling bij de ProefTuin om eten bij ons af te halen. Bel ons minimaal 1 uur van tevoren, zodat wij uw bestelling optijd klaarzetten. Wat geeft u aan ons door:

  • de bestelling (soort broodje/drank, aantallen)
  • het tijdstip waarop u het komt ophalen

Wij zorgen ervoor dat de bestelling klaarstaat! Dat is nog eens snel en makkelijk. Bel voor een bestelling naar het volgende nummer 0651322517

Bel voor bestelling

 

 

Het is dus op twee manieren mogelijk om thuis te genieten van onze (h)eerlijke producten. 

  1. Kom langs bij de ingang van onze ProefTuin en geef uw bestelling door, u ontvangt een tijd waarop u de bestelling ophaalt en ondertussen loopt u een ronde door het tuincentrum. 
  2. Geef uw bestelling telefonisch aan ons door zodat wij uw bestelling op de door u gewenste tijd klaarzetten. 

Tot snel bij de ProefTuin Bierens Catering bij GroenRijkd de Heikant in Veldhoven. Wij hanteren aangescherpte maatregelen en bieden u een veilige winkelomgeving.