Lunchroom De Proeftuin is geopend

Het terras van De ProefTuin is geopend voor een heerlijke lunch of gewoon een kopje koffie. Kom langs in onze lunchroom of  geniet van een heerlijk plekje op ons groene terras tussen de mooiste Mediterraanse palmen, olijfbomen, sierheesters en nog veel meer zomerbloeiers. Bezoek Lunchroom De Proeftuin bij GroenRijk De Heikant in Veldhoven. Combineer een bezoek aan het tuincentrum met een heerlijk ontbijt, onze uitgebreide lunchkaart of kopje koffie met iets lekkers.

Benieuwd naar ons assortiment klik dan hier.

 

Uiteraard houden we ons aan alle (nieuwe) maatregelen van het RIVM. We vragen daarom naar de QR code of testbewijs zoals de richtlijnen voor de horeca nu zijn.

Openingstijden terras

Maandag

11:00 - 17:00 uur

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

10:00 - 17:00 uur

Donderdag

10:00 - 17:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

12:00 - 17:00 uur

 

Logo Bierens Catering

Zien wij u binnenkort op ons gezellige terras?

Terras Bierens Catering De ProefTuin Veldhoven

Bekijk hier ons menu

Heeft u ook zin in iets lekkers? Kom naar De ProefTuin bij GroenRijk De Heikant en geniet van de lekkernijen van onze chef van Bierens Catering. Wij hebben onder andere zoetigheden als muffins, appeltaart en appelflappen. Ook voor heerlijke vers belegde bagels reserveert u een tafeltje bij De ProefTuin.


Lekkernijen

Ontbijtjes & Specialiteiten

Warm

o.a. Appelkruimeltaart, Verse gebak, Gevulde koeken, Appelflappen, American chocolade cookie o.a. ontbijt, uitslapertje, Proeftuintje o.a. Hamburgers, Worstenbroodjes, Soep

Diverse pistolets

Tosti

Dranken

o.a Ham, Kaas, Gezond, EIersalade
Gerookte Zalm,Pulled Chicken,
 

o.a. Ham/Kaas, Brie,
Gerookte zalm, Pulled chicken

o.a. Verse Sappen, Frisdranken, Koffie, Thee 

 

Lekkernijen - GroenRijk de Heikant

GroenRijk de Heikant

De ProefTuin Bierens Catering is geopend!

Voor heerlijke (streek)producten

Lunchroom De Proeftuin van Bierens Catering biedt een divers aanbod aan lekkernijen voor op het terras. Bezoek De ProefTuin in Veldhoven en geniet van zoete en hartige gerechten. Geen tijd om langs te komen of liever niet de deur uit? Onze webshop is 24/7 geopend. Bestel gemakkelijk online in onze webshop en haal uw bestelling af bij Groenrijk De Heikant in Veldhoven of op onze afhaallocatie in Eersel (indien voorradig).

Bierens Catering assortiment

Binnenkort een barbecue, familiediner of een bedrijfsfeest? Bierens Catering regelt uw catering tot in de puntjes. Van complete barbecuepakketten (zowel vlees, vis als vegetarisch) tot gourmetpakketten. Wij hebben een ruim assortiment aan heerlijke verse producten met lekkere bijgererchten. Speciaal voor groepen bieden wij groepspakketten met veel variëteit.

De Smaakkast

Ontdek nu De Smaakkast van De Proeftuin met veel lekkers en heerlijke geschenkpakketten. Heerlijke (streek)producten van restaurantwaardige kwaliteit. Geen plannen maar wil je wel genieten van onze streekproducten? Bezoek dan onze online Smaakkast. Voor delicatessen, gifts, chocolade & snoep, borrel, thee en meer. 

Gratis bezorging blijft mogelijk en we sturen onze pakketten door heel Nederland!

Verkoop bij GroenRijk De Heikant

Onze pakketten zijn te koop bij Groenrijk De Heikant in Veldhoven. Bezoek ons tuincentrum en kies uit mooie geschenkpakketten van Bierens Catering.

Bent u op zoek naar een leuk en smakelijk pakket of kadopakket? Kom gerust even kijken bij de ProefTuin van GroenRijk De Heikant in Veldhoven.

Bestelling plaatsen bij de ProefTuin

Het is op twee manieren mogelijk om thuis te genieten van onze (h)eerlijke producten. 

  1. Kom langs in De ProefTuin van GroenRijk De Heikant en geniet van heerlijke lekkernijen op het terras. Koop hier ook onze samengestelde (geschenk)pakketten.
  2. Geef uw bestelling telefonisch of in onze webshop aan ons door zodat u thuis geniet van onze heerlijke producten.

Neem direct contact met ons op