Riverdale

Bent u ook fan van Riverdale? Of op zoek naar een leuk cadeau? Bij GroenRijk De Heikant te Veldhoven vindt u een prachtige Riverdale afdeling vol leuke producten om uw huis, of dat van een ander, gezellig te maken! Woont u in Eindhoven of omgeving? Kom naar onze Riverdale afdeling bij het sfeerrijk in ons GroenRijk tuincentrum! 

De producten van Riverdale onderscheiden zich door hun eenvoud en unieke rustieke uitstraling. Door het halfjaarlijks toevoegen van nieuwe collecties aan hun bestaande collecties gaan de producten van Riverdale mee met de laatste trends en kleurthema’s. In ons tuincentrum nabij Eindhoven hebben wij de mooiste Riverdale producten voor u geselecteerd.

Door de woonaccessoires van Riverdale kunt u heel eenvoudig uw interieur een ander voorkomen geven. Kom daarom snel inspiratie opdoen in ons tuincentrum bij Eindhoven! Wist u dat GroenRijk Veldhoven iedere maand een Riverdale Must Have van de maand heeft?

Wilt u meer weten over onze Riverdale collecties of heeft u nog vragen over een van onze andere producten kom dan langs in ons tuincentrum nabij Eindhoven of neem  contact met ons op. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers helpen u graag verder!

Monthly Must Have

Voor echte Riverdale liefhebbers is er de Monthly Must Have: een maandelijkse aanbieding met speciaal geselecteerde producten voor een aantrekkelijke prijs. De Monthly Must Have van de maand juni zijn geurstokjes!

Met deze geurstokjes voel je de flow van het zonnige seizoen. Even ontsnappen aan de drukte van de dagelijkse dingen… Maak het thuis comfortabel en ga voor de heerlijke geuren Tea & Cardamom, Lily & Green Tea of Grapefruit & Lime. De zomerse uitstraling van de geurstokjes maken je vrolijk. Ze geuren zo’n 6 weken. Renew and refresh!    

3 geuren leverbaar:

  • Harmony : Grapefruit & Lime
  • Elements : Tea & Cardamom
  • Philosophy : Lily & Green Tea

Specificaties

  • Afmetingen per stuk 6x6x20 (LxBxH)
  • Inhoud: 100ml
  • Inclusief cadeauverpakking
  • Riverdale Limited Edition
  • Leverbaar in 3 geuren