Riverdale

Bent u ook fan van Riverdale? Of op zoek naar een leuk cadeau? Bij GroenRijk De Heikant te Veldhoven vindt u een prachtige Riverdale afdeling vol leuke producten om uw huis, of dat van een ander, gezellig te maken! Woont u in Eindhoven of omgeving? Kom naar onze Riverdale afdeling bij het sfeerrijk in ons GroenRijk tuincentrum! 

De producten van Riverdale onderscheiden zich door hun eenvoud en unieke rustieke uitstraling. Door het halfjaarlijks toevoegen van nieuwe collecties aan hun bestaande collecties gaan de producten van Riverdale mee met de laatste trends en kleurthema’s. In ons tuincentrum nabij Eindhoven hebben wij de mooiste Riverdale producten voor u geselecteerd.

Door de woonaccessoires van Riverdale kunt u heel eenvoudig uw interieur een ander voorkomen geven. Kom daarom snel inspiratie opdoen in ons tuincentrum bij Eindhoven! Wist u dat GroenRijk Veldhoven iedere maand een Riverdale Must Have van de maand heeft?

Wilt u meer weten over onze Riverdale collecties of heeft u nog vragen over een van onze andere producten kom dan langs in ons tuincentrum nabij Eindhoven of neem  contact met ons op. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers helpen u graag verder!

Monthly Must Have

Met deze nieuwste MMH kun je eigenlijk bijna niet meer kiezen. De sfeerlichtjes maken zo'n leuke combi dat je ze het liefst alle drie mee naar huis neemt. De verwerkte patronen in het glas zijn zelfs nog mooier met een aangestoken waxinelichtje in het sfeerlicht en geven een rijkelijke uitstraling.