Riverdale

Bent u ook een groot fan van Riverdale? Of bent u op zoek naar een leuk cadeau? Bij GroenRijk De Heikant te Veldhoven vindt u een prachtige Riverdale afdeling vol prachtige producten om uw huis, of dat van een ander, gezellig te maken! Woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Kom dan naar onze Riverdale afdeling bij het sfeerrijk in ons GroenRijk tuincentrum! 

De producten van Riverdale onderscheiden zich door hun eenvoud en unieke, rustieke uitstraling. Door het halfjaarlijks toevoegen van nieuwe collecties aan hun bestaande collecties gaan de producten van Riverdale mee met de laatste trends en kleurthema’s. In ons tuincentrum nabij Eindhoven hebben wij de mooiste Riverdale producten voor u geselecteerd.

Met behulp van de woonaccessoires van Riverdale kunt u heel eenvoudig uw interieur een andere look geven. Kom daarom snel inspiratie opdoen in ons tuincentrum bij Eindhoven! Wist u dat GroenRijk Veldhoven iedere maand een Riverdale Must Have van de maand heeft?

Wilt u meer weten over onze Riverdale collecties of heeft u nog vragen over een van onze andere producten kom dan langs in ons tuincentrum nabij Eindhoven of neem contact met ons op. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers helpen u graag verder!

Monthly Must Have

Houdt u ook van heerlijke geuren in huis? De geurstokjes van Riverdale maken iedereen blij! Er zijn twee varianten: een lichtroze met peony rose & blush suede en een donkerroze variant met magnolia & iris. Naast de heerlijke geur zijn de stokjes ook nog eens stylish verpakt. De gouden dop en gouden foliebedrukking zorgen voor een luxe uitstraling in uw kamer! Erg leuk om te krijgen, nog leuker om cadeau te geven. Laat het voorjaar maar beginnen!

Monthly Musthave februari - GroenRijk de Heikant Veldhoven