• Royal Canin Voeding Groenrijk de Heikant Veldhoven

  Royal Canin Voeding Groenrijk de Heikant Veldhoven

Royal Canin hondenvoeding

Voeding van Royal Canin,

GroenRijk de Heikant is het verkooppunt van verschillende merken hondenvoer waaronder Royal Canin Dealer. Bij Royal Canin hebben ze 1 doel, het verbeteren van de gezondheid en welzijn van hond en kat  en bijpassende gezondheidsvoeding ontwikkelen. Een streven dat steeds meer weerklank krijgt in de samenleving. Niet in de laatste plaats omdat gezondheidsvoeding zichtbare voordelen biedt voor de conditie en het welzijn van het dier. Onze voedingen kunnen een bijdrage leveren aan de gezondheid van het dier. Voeding kan bijvoorbeeld de huid, vacht en gewrichten ondersteunen, een bijdrage leveren aan een gezond gebit en de natuurlijke weerstand van pups en kittens helpen ondersteunen.
Deze specifieke voedingen kunt u bij GroenRijk de Heikant te Veldhoven allemaal krijgen.
 

Specifieke voedingsbehoeften

Welke voeding heeft een dier nodig? Royal Canin houdt rekening met de volgende kenmerken van het dier:

 • Grootte
  De grootte van het dier creëert specifieke voedingsbehoeften. Vergelijk bijvoorbeeld een Chihuahua met een Sint Bernard; alleen al vanwege hun grootte vragen deze dieren andere voeding.

 • Leeftijd
  Voedingsbehoeften veranderen in de loop van het leven. Pups en kittens vragen andere voeding dan volwassen of oudere dieren.

 • Levensstijl
  Hoe actiever het dier, hoe hoger de energiebehoefte. Vergelijkt u bijvoorbeeld de buitenkat met de binnenshuis levende kat.

 • Ras
  Specifiek honden- en kattenrassen vragen voeding die is afgestemd op hun eigenschappen.

 • Omstandigheden
  Dracht, lactatie, groei, geslacht, castratie zijn van invloed op de voedingsbehoeften. Royal Canin verwerkt het in haar voedingsproducten.