Cadeaus voor elke gelegenheid

Verjaardag, jubileum, een nieuw huis of zomaar een bedankje. Als u bij iemand op bezoek gaat, wilt u niet met lege handen aankomen. GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft diverse cadeaus voor elke gelegenheid. Ons ruime assortiment woonaccessoires en decoratie heeft voor ieder wat wils. Van landelijke, elegante beeldjes tot stoere en hippe lampen. Kom langs in Veldhoven, nabij Eindhoven voor ons meest actuele assortiment geschenken. 

Bos bloemen

Een bos bloemen doet het altijd goed voor elke gelegenheid. GroenRijk de Heikant heeft boeketten in diverse kleuren en maten.  Maar ook een losse bloem, zoals een roos (voor uw geliefde) of gerbera, is al een leuk gebaar als klein aardigheidje. Wij kunnen ook ter plekke een boeket bloemen in uw smaak samenstellen. Eventueel kan de bos bloemen samengesteld worden met een bijpassende vaas of fles.

Kamerplanten

Een plant staat langer dan een bos bloemen en is daarom ook een populair cadeau. De kamerplanten,  voor binnen in huis, die vaak cadeau worden gedaan zijn de orchidee,  vetplanten en de cactus. GroenRijk de Heikant heeft ook een volle tafel met kant en klaar plantenbakjes staan. Hierin zijn verschillende kamerplanten verwerkt. Wij kunnen eventueel ook een plantenbakje samenstellen in uw smaak. Bovendien krijgt u bij GroenRijk gratis advies over het verzorgen van kamerplanten.

Tuinplanten

Als u een plant voor buiten wilt, heeft u meer keus. Het is echter seizoensafhankelijk welke planten kunnen. Populaire planten voor buiten zijn: een schaal violen, een bloempot gevuld met zomerbloeiers zoals geraniums, petunia’s, begonia’s, bacopa’s, etc. Planten op stam of als struik met veel bloemen zijn: solanum, sundaville, hortensia’s etc. Deze planten kunnen mooi gecombineerd worden met een bloempot van Capi Europe, een kunststof pot van Elho of een rieten mand.Kies planten om cadeau te doen vanwege de heerlijke geur of kruiden voor een heerlijke smaak. Kom naar het tuincentrum GroenRijk en bewonder de grote keus aan planten, vraag gratis advies over welke planten het beste geschikt zijn aan de medewerkers.

Plateau met kaarsen

Bij GroenRijk de Heikant vindt u een cadeautafel met diverse kant-en-klare cadeaus. Waaronder plateaus met kaarsen. In diverse kleuren, maten en geuren. De plateaus zijn heel het jaar door verkrijgbaar en wij passen deze aan naar de kleuren van het seizoen. Komt u langs in de zomer? Dan stellen wij prachtige schalen met gele, roze en blauwe kaarsen samen. In de herfst en winter nemen warme kleuren als rood en oranje weer de leiding. Stelt u liever zelf een kaarsenplateau samen? Ook dat is mogelijk!

Geuren voor in huis

Op diverse manieren verspreidt u een heerlijke geur in huis. GroenRijk de Heikant heeft verschillende keuzes om te zorgen voor een aangename geur in huis. U kunt denken aan Scentchips, geurdiffusers en geurkaarsen. Er is keuze genoeg! Combineer geurkaarsen bijvoorbeeld met prachtige kussens en kaarsen en maak een prachtig pakket van uw geschenken. Ook voor kunstbloemen komt u naar ons tuincentrum. U vindt allerlei geschenken, wij hebben voor ieder wat wils!

Cadeaubon

Kortom, tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft vele mogelijkheden om een leuk cadeau voor iemand uit te zoeken. Planten, bloemen, woonaccessoires, decoratie, etc. We pakken het graag voor u in. Bovendien hebben we ook felicitatiekaartjes waarop u uw persoonlijke tekst zet. Maar vindt u het toch lastig om een keuze in een cadeau te maken, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon. Deze is vanaf 10 euro in elke prijsklasse verkrijgbaar. De GroenRijk Tuinbon is op het gehele assortiment van GroenRijk de Heikant te besteden. Zo geeft u de jarige zelf de kans om een mooi cadeau uit te zoeken. 

Gelegenheden

Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van alle producten die wij aanbieden. Heeft u vragen over ons assortiment? Kom langs of neem contact met ons op door te bellen naar 040-3686350.