Bloemist

Koop de mooiste bloemen, boeketten, snijbloemen, plukboeketten en bloemarrangementen op onze bloemafdeling bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Onze bloemafdeling staat elke dag vol met vers geurende bloemen om u of een geliefde mee op te vrolijken. Stel uw eigen boeket samen of kies een van de door ons samengestelde boeketten. Bent u op zoek naar een bloemetje voor de buurvrouw, voor uw vriend of vriendin, voor een jarige of gewoon zomaar? Kom langs en ontdek de kleurrijke bloemen op onze bloemafdeling. Onze bloemisten helpen u graag op weg en adviseren u over het samenstellen van een boeket.

 

Droogbloemen - GroenRijk De Heikant

Snijbloemen

Snijbloemen worden speciaal gekweekt voor boeketten en bossen bloemen. Snijbloemen hebben over het algemeen lange stelen, waardoor de bloemen prachtig in een vaas passen. Bij GroenRijk de Heikant stelt u zelf uw boeket van snijbloemen samen. Kies bijvoorbeeld uit gerbera's, lelies, rozen, zonnebloemen, dahlia's eucalyptus en andere prachtige blikvangers. Een boeket snijbloemen staat altijd vrolijk op de keukentafel en fleurt iedereen op. Bent u op zoek naar een mooi boeket om iemand cadeau te doen? Wij stellen onze boeketten met zorg samen, zo selecteren wij snijfbloemen van hoge kwaliteit en zoeken wij de beste kleuren bij elkaar voor een vrolijk en mooi geheel. Wilt u zomaar iemand verrassen? Kies een vrolijk plukboeket, dit zijn allemaal verschillende bloemen die samen een wild, vrolijk boeket vormen.

Boeket bloemen

Bloemen zijn altijd goed. Van bloemen wordt tenslotte iedereen blij. Wat uw reden ook is, bloemen zijn altijd een goed idee. Fleur uw partner op nadat hij of zij de promotie is misgelopen, laat uw moeder of vader weten dat u hen steunt nadat hun kat is overleden. Of laat de buurvrouw weten dat u het waardeert dat zij altijd klaarstaat om de hond op te vangen als je een weekend weg bent. Zeg het met bloemen! Verras een geliefde, kennis of vriend met een vrolijk boeket van de bloemafdeling van GroenRijk de Heikant. Bij ons vindt u kwaliteitsbloemen die elke dag vers geleverd worden. Zo geniet u altijd en extra lang van mooie bloemen in huis.

Bloemen - GroenRijk De Heikant

Bloemarrangementen

Heeft u een speciale gelegenheid en zoekt u een mooi boemarrangement? Op onze bloemafdeling vindt u bloemarrangementen in de vorm van een boeket, maar ook bloemen op pot, in een schaal of bak. Wij stellen met zorg uw gewenste bloemarrangement samen. U kunt uiteraard ook kiezen aan de door ons samengestelde bloemarrangementen in Veldhoven. Ook voor het laatste afscheid kunt u bij ons terecht. Wij stellen rouwarrangementen met zorg en liefde samen. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken of bel met een van onze bloemisten via 040-3686350

Koop bloemen in Veldhoven

Kom naar ons tuincentrum in Veldhoven om uw keus te maken. Kies uit de vele boeketten die wij met zorg voor u samenstelden. Bespreek de mogelijkheden voor rouwarrangementen of trouwboeketten. Wij gaan graag het gesprek met u aan en bespreken uitgebreid de mogelijkheden. Elk seizoen krijgen wij verse bloemen binnen van de kweker. U varieert dus het hele jaar door met nieuwe, opvallende, verse bloemen. Ontdek onze bloemafdeling in Veldhoven, nabij Eindhoven en verras vandaag nog iemand met een bos bloemen!