Gazon

U wilt toch ook dat uw gazon er netjes bij staat? Of heeft u nog geen gazon en droomt u hier wel van? Bij mooi gras, wat ook nog eens lekker ruikt, krijgt iedereen positieve associaties. Is uw tuin ook wel toe aan wat aandacht, of zelfs een hele metamorfose en bent u daarom van plan om een verse grasmat te gaan kopen? Dan bent u bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten grasmatten. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten, kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere en meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde.

Onderhouden gras

Als u een grasmat wilt gaan kopen kan het zijn dat u twijfelt tussen kunstgras en echt gras. Bij echt gras komt er natuurlijk het nodige onderhoud bij kijken. Ondanks dat echt gras vaak mooier staat dan kunstgras, kan het dus niet ideaal voor u zijn mocht u geen groene vingers hebben of een tuinman. Zo dient u het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen. Vergeet ook het inzaaien niet en mogelijke plagen zoals mollen die kunnen voorkomen. Als dit u niet laat afschrikken is echt gras natuurlijk een prima keuze. Helemaal als u echt van tuinieren geniet! Daarnaast is het handig dat u voor u zelf bedenkt of het gras er zal komen voor de sier of dat kinderen er bijvoorbeeld op kunnen spelen. Als het laatste het geval is, is kunstgras wellicht een betere optie.

Gazon_GroenRijk de Heikant

Voordelen kunstgras

Al dat tuinieren en de nodige aandacht moeten schenken aan uw gazon kan u natuurlijk ook afschrikken. Gelukkig is er dan altijd nog een andere oplossing, namelijk kunstgras! Kunstgras kan ook een prima optie zijn voor uw tuin. Hier een aantal voordelen van kunstgras op een rijtje:

  • U hoeft niet te grasmaaien en randjes te knippen
  • U hoeft het gras nooit te sproeien
  • U hoeft het gras nooit te bemesten
  • U hoeft nooit onkruid te verwijderen
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over te veel zon of schaduw op het gras
  • U heeft het hele jaar door een mooi groen en verzorgd gazon
  • Kunstgras heeft een lange levensduur

U kunt dus genieten van uw tuin, in plaats van u vooral te moeten concentreren op onderhoud. Kunstgras kan op vrijwel elke ondergrond worden aangelegd, u heeft geen last meer van molshopen of ander ongedierte, hooikoortspatiënten kunnen lekker buiten zitten, uw kinderen kunnen zorgeloos spelen en tot slot is kunstgras bijna niet meer te onderscheiden van echt gras.

Bent u naast graszoden ook op zoek naar andere producten? Neem dan eens een kijkje op de website bij ons volledige assortiment

Gazon_GroenRijk de Heikant

Grasmat en benodigdheden kopen in Veldhoven

In ons tuincentrum in Veldhoven vindt u ook tal van gereedschap aan gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen en grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en nog veel meer. Mocht u natuurlijk écht gazon hebben! Wij zien u graag in ons tuincentrum verschijnen, dé graszoden specialist van Veldhoven met alle benodigdheden voor een mooi gazon!  U kunt onze exacte locatie en openingstijden vinden op onze contact pagina. Komt u uit de buurt van Eindhoven? Kom dan eens langs. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen bij GroenRijk de Heikant, onze medewerkers helpen u maar al te graag!