Groene kamerplanten

Mooie groene kamerplanten vindt u bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Kamerplanten worden steeds populairder. Bij GroenRijk de Heikant vindt u diverse soorten kamerplanten, zowel grote als kleine kamerplanten. Kamerplanten kunt u neerzetten in de woonkamer, maar denk ook aan plekken als de badkamer en de keuken, ook hiervoor zijn namelijk leuke kamerplanten te vinden. Kom eens gezellig langs bij GroenRijk de Heikant om ons aabod te bekijken. Mocht u vragen hebben dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Groene kamerplanten op kantoor

Groene kamerplanten zijn momenteel erg populair in huis, maar ook op kantoren worden steeds vaker kamerplanten neergezet. Kamerplanten hebben op kantoren namelijk meerdere positieve invloeden zoals:

  • Kamerplanten op kantoor verbeteren de luchtkwaliteit
  • Kamerplanten op kantoor verbeteren de creativiteit en productiviteit
  • Kamerplanten op kantoor verhogen de concentratie
  • Kamerplanten op kantoor verhogen het algemeen welzijn op het werk
  • Kamerplanten op kantoor zorgen voor een betere akoestiek
  • Kamerplanten op kantoor verhogen het bedrijfsimago
  • Kamerplanten op kantoor verhogen het groesgevoel

Dat zijn toch mooie redenen om een kamerplant aan te schaffen op kantoor? Heeft u op kantoor nog geen kamerplant?  Verras uw medewerkers/collega’s dan eens met een mooie groene kamerplant. Bij GroenRijk de Heikant vindt u naast groene kamerplanten ook bloeiende kamerplanten. Deze kamerplanten kunnen een interieur flink opvrolijken.

Groene Kamerplanten_GroenRijk de Heikant.png

Verzorging groene kamerplanten

Over het algemeen hebben groene kamerplanten weinig verzorging nodig. Dat is ideaal wanneer u niet zulke groene vingers heeft. Geef uw groene kamerplanten matig water en in de groeiperiode eenmaal in de twee weken plantenvoeding. Het zal duidelijk zijn dat niet alle planten dezelfde vochtopname hebben. Geef nooit water als de grond nog nat is. Er is speciale plantenvoeding voor groene planten; met bladspray krijgen de bladeren extra glans, uiteraard is deze spray niet geschikt voor "behaarde" bladeren maar bijv. wel voor ficussoorten. Verwen de kamerplanten eens met een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een zacht regenbuitje buiten.

Net als bij mensen kunnen planten ziek worden, een belangrijk reden is vaak dat er teveel water gegeven wordt, dus niet klakkeloos iedere plant dezelfde hoeveelheid water toedienen. Als bonte bladeren groen worden is de standplaats toch te donker, spint kan een oorzaak zijn van bladuitval, gele bladeren of bruine bladpunten. In ons tuincentrum zijn zowel biologische als chemische bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar om dit ongedierte te bestrijden.

Groene Kamerplanten_GroenRijk de Heikant.png

Groene kamerplanten kopen in Veldhoven

Zou u ook graag een mooie groene kamerplant willen kopen? Dan moet u zeker eens GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Eindhoven bezoeken. Bekijk ons assortiment groene kamerplanten in ons gezellige tuincentrum. In onze ProefTuin kunt u tijdens uw bezoek (van dinsdag t/m zondag) ook een bakje koffie doen of iets lekkers eten. Dat maakt een bezoek natuurlijk extra gezellig! Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard terecht bij onze ervaren medewerkers. Zij helpen u maar al te graag met uw vragen. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant! Wij zijn gelegen nabij Oerle, Meerhoven en Eindhoven. 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten