Najaarsplanten

Met najaarsplanten geniet u in de herfst van een mooi kleurenpalet in de tuin. De verschillende tinten rood, geel, oranje en bruin zorgen voor een sfeervolle herfst tuin waar u veel plezier van zult hebben. Na de kleurrijke zomerbloeiers kunt u op ons rekenen met verschillende mooie najaarsplanten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende herfstbloeiers en een aantal vaste planten. Bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven bent u voor uw najaars tuin aan het juiste adres!

Bestel najaarsplanten online

 

 

Welke planten bloeien in de herfst?

Om ieder seizoen van uw tuin te genieten, kunt u een combinatie samenstellen van verschillende vaste planten en perkplanten. Door hierbij rekening te houden met wintergroene planten, heeft uw tuin ook in het najaar een mooie uitstraling. Dit kunt u nog afmaken met bijzondere herfstbloeiers, zoals:

Najaarsplanten GroenRijk de Heikant Veldhoven

Advies voor een mooie herfsttuin

Wilt u persoonlijk advies bij het samenstellen van uw herfst tuin? Dan helpen wij u graag! U bent van harte welkom bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven voor een persoonlijk advies. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen met veel plezier! Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant!

Bekijk ons aanbod najaarsplanten in de bestelshop