Gereedschap

Heeft u het juiste gereedschap in huis om uw tuin te onderhouden? Denk hierbij aan een hark, een schoffel, een emmer, een schep, een heggenschaar, een snoeischaar, een bezem en nog veel meer. Wij geven u tips over de handigste gereedschapstools voor in de tuin. In ons tuincentrum vindt u tuingereedschap van topmerken Gardena, Wolf-Garten, KIXX en Talen Tools. Haal de beste tuinhandschoenen, buxusscharen, onkruidborstels en nog veel meer bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Heeft u advies nodig? Geen probleem. Ons kundige personeel helpt u graag verder.

Onmisbaar gereedschap voor in de tuin

Een mooie tuin met weinig en makkelijk onderhoud, dat wil toch iedereen? Maak het uzelf gemakkelijk met tuingereedschap van GroenRijk de Heikant. Met behulp van het juiste gereedschap is tuinieren makkelijker, sneller en leuker! Hieronder staan een aantal items die zeker niet mogen missen in uw schuur of berging:

 • tuinhandschoenen: voorkom vieze handen en wonden met tuinhandschoenen. Scherpe takken afbreken, bakstenen verplaatsen of een gat graven zorgt soms voor belasting op de handen. Bescherm uw handen en behoudt grip met tuinhandschoenen. Wij hebben vele merken, verschillende maten en voor iedere tuinier de geschikte tuinhandschoen. 
 • bezems en harken: hark gemakkelijk bladeren aan op het gazon en ruim snel losse bladern op met een bezem. Na onkruid wieden blijft er vaak troep over; ruim dit gemakkelijk op met een bezem en stoffer en blik. Houd uw tuin strak en netjes met gereedschap van GroenRijk de Heikant.
 • handgereedschap: plant gemakkelijk een tuinplant, graaf gemakkelijk een gaf voor uw zaadlingen, veeg gemakkelijk bladeren op in de tuin met stoffer en blik. Alle onmisbare handgereedschappen vindt u in ons gereedschappenassortiment. Kies voor topmerken als Gardena en tuinieren is gemakkelijker dan ooit.
 • snoeigereedschap: scherp snoeigereedschap maakt elke tuinklus makkelijker en veiliger. Het klinkt gek, maar scherp snoeigereedshap is veiliger dan bot snoeigereedschap. Met een scherpe snoeischaar knipt u gemakkelijk takken van de roos, klimplant of haag weg. Koop snoeischaren van topmerken en ga aan de slag in de tuin.

Tuingereedschap - GroenRijk de Heikant

Tuingereedschap voor elk seizoen

Elk seizoen vraagt om zijn eigen tuinklusjes. In het voorjaar plant u nieuwe planten, in de zomer ondehoudt u hagen en rozen, in de herfst veegt u de losse bladeren op en in de winter houdt u de tuin netjes door paden vrij te houden van sneeuw, takjes en bladeren. Kortom: voor elk seizoen heeft u tuingereedschap nodig om te tuinieren. Houdt uw tuin goed bij, juist in de winter, dan scheelt dat in de lente weer werk. Koop gereedschap bij GroenRijk de Heikant en start vandaag nog met het onderhoud van uw tuin. Er is altijd wel een klusje dat u moet klaren. Wacht niet langer met het bijknippen van het gazon, het wieden van het onkruid of het weghalen van uitgebloeide bloemen. Een goed onderhoude tuin staat prachtig en zorgt voor veel tuinplezier. 

Gereedschap voor in de tuin

Maak het u gemakkelijk en kies het juiste tuingereedschap voor bepaalde werkzaamheden. Denk aan de volgende tuinklussen die u moet klaren:

 • gras onderhoud
 • grondbewerking
 • onkruid verwijderen
 • snoeien
 • planten water geven
 • tuin schoonmaken
 • overige werkzaamheden

Tuingereedschap voor elke tuinklus - GroenRijk de Heikant Veldhoven

Voor elke klus het juiste gereedschap

Planten snoeien, planten of verpotten was nog nooit zo gemakkelijk met gereedschap van GroenRijk de Heikant. Het juiste gereedschap maakt elke klus gemakkelijker en sneller. Klaar elke klus in een handomdraai en houd tijd over om te relaxen. Voor elk budget heeft GroenRijk de Heikant het juiste gereedschap. Bespaar niet op kwaliteits-gereeedschap, want bij tuingereedschap geldt: goedkoop is duurkoop. Een heggenschaar van topmerk Gardena biedt bovendien jarenlange garantie. Een heggenschaar gaat niet eindeloos mee, na een aantal jaar is uw snoeigereedschap aan vervanging toe. Vraag ons personeel om advies. Zij zijn altijd bereid te helpen. Kom langs in Veldhoven en ontdek het assortiment. Check onze openingstijden op de contactpagina. Wij kijken uit naar uw bezoek.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment