Vogels

Zorgt u ook voor de vogels in uw tuin? Het wordt weer langzaam kouder in Nederland, de kachel gaat weer aan, we leggen warme plaids neer op de bank en maken ons huis gezellig met kaarsjes en lantaarns. Maar denkt u eigenlijk ook wel aan de vogeltjes? Wanneer het kouder in Nederland wordt het voor de vogels een stuk lastiger om bijvoorbeeld voedsel te vinden en te schuilen/rusten op een beschutte plek. Bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven hebben we een breed aanbod aan diverse producten om de vogels in de tuin te helpen! U helpt toch ook mee?Vogels_GroenRijk de Heikant

Wat kan ik doen voor de vogels in de tuin?

Wanneer het herfst is, hoeft het niet te betekenen dat het geen lekker weer is. De herfst heeft ook vaak mooie dagen waarop het heerlijk is om in de tuin te gaan werken. Wanneer u de bladeren van uw gazon gaat harken, gooi deze dan niet weg. Maar stop ze tussen de border. Bladeren in de border beschermen de planten in de winter tegen vorst, en het is een mooie laag waar vogels dan weer tussen scharrelen, mede omdat er allerlei kleine beestjes onder leven.  

Maar wat kunt u nog meer doen om de vogels te helpen? Vogels hebben echt uw hulp nodig, want wanneer het kouder wordt en er weinig voedsel meer is, kunnen ze snel hun gewicht verliezen. Daarnaast zijn er weinig plekken om te schuilen of om warm te blijven. U kunt bijvoorbeeld het volgende doen:

  • Aanschaf vogelvoer: bij GroenRijk de Heikant kunt u vogelvoer aanschaffen. Wij hebben vele verschillende soorten vogelvoer. Elke vogelsoort heeft vaak zijn eigen voorkeur qua voedsel. In ons tuincentrum kunnen we u daar natuurlijk meer over vertellen.
  • Aanschaf voedertafel: wanneer u vogelvoer heeft aangeschaft, kunt u in ons tuincentrum ook diverse producten vinden waar u het vogelvoer in kunt doen. Zo hebben we bijvoorbeeld voedertafels, maar bijvoorbeeld ook kokers.
  • Aanschaf vogelhuisje/nestkastje: in een vogelhuisje/nestkastje kunnen de vogeltjes lekker schuilen wanneer het erg regent of wanneer het een zeer koude nacht is. De vogelhuisjes zijn verkrijgbaar in leuke designs. Wist u dat de gaatjes verschillende formaten hebben? Dit om te voorkomen dat er soms meerdere soorten in de huisjes kunnen en elkaar dan zouden kunnen gaan verjagen.

Vogels_GroenRijk de Heikant

Alles voor de vogels in Veldhoven

Bent u op zoek naar producten zoals vogelvoer om de vogels in uw tuin te helpen? Dan moet u bij GroenRijk de Heikant wezen in Veldhoven. Of u nu op zoek bent naar vogelhuisjes, diverse soorten vogelvoer, voederhuisjes of iets anders op het gebied voor de vogels in uw tuin, wij hebben het in ons tuincentrum. Help de vogels de winter door en kom gezellig langs GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina. Graag tot ziens in ons tuincentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel