Kamerplanten

Voor mooie kamerplanten moet u bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven wezen! Wij hebben een zeer breed assortiment aan allerlei soorten kamerplanten. Of u nou op zoek bent naar een grote of een kleine kamerplant, een met bloemen of juist een zonder bloemen, er is van alles mogelijk! Wat uw smaak ook is, er zal dus zeker een kamerplant voor u bijzitten. Kom eens gezellig langs bij GroenRijk de Heikant om ons gehele assortiment te bekijken.

Populaire kamerplanten

Een kamerplant kan eigenlijk niet ontbreken in uw interieur. Een kamerplant brengt sfeer in huis. Wanneer je voor een mooie bloeiende kamerplant gaat profiteer je ook van de geur en kleur! Zowel kleine als grote kamerplanten zijn gewild. Zie hieronder een aantal populaire kamerplanten die je in vele huiskamers terug ziet:  

  • Lepelplant: deze populaire kamerplant staat bekend om zijn donkergroene bladeren die spits toelopen, waartussen lange stengels groeien met piepkleine bloemetjes, die omgeven worden door prachtig witte schutbladeren. De plant ziet er prachtig uit en past vrijwel in elk interieur. Een groot voordeel aan deze plant is dat ze ook nog eens de lucht zuivert! De Lepelplant kunt u het beste in de halfschaduw zetten en twee keer per week water geven.

Kamerplanten_GroenRijk de Heikant

  • Hyacinth: de Hyacint is zeer populair, wie kent deze vrolijke plant nou niet? De Hyacinth heeft een groene stengel met vele gekleurde bloemetjes eraan. Deze plant fleurt je huis dus echt op! De bloemen van de Hyacint zijn er in allerlei soorten kleuren. Denk hierbij aan roze, oranje, paars, blauw, rood, wit, geel en zalm. Deze vrolijke plant is meestal te koop in de winter en in het voorjaar. Je kunt de hyacint het beste in het licht zetten, maar niet in de zon. Ook als je geen groene vingers hebt is deze plant gemakkelijk te verzorgen. Zo heeft de Hyacinth slechts één keer per week wat water nodig.
     
  • Orchidee: een van de meest bekende bloeiende kamerplanten is de Orchidee. Het fijne aan deze bloeiende kamerplant is, dat deze niet alleen prachtig in huis staat, maar ook nog gemakkelijk te verzorgen is. Aan de lange, sierlijke stengel van de Orchidee groeien kleurrijke bloemen die zweverig naar beneden hangen. De bloemen zijn er onder andere in de kleuren lila, roze, geel en wit. De Orchidee staat graag in het licht, maar niet in de felle zon. U hoeft de Orchidee maar één keer per week water te geven.

Kamerplanten_GroenRijk de Heikant

Potgrond kamerplanten

Wij bieden bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven naast het grote assortiment aan kamerplanten, met onder andere cactussen tot palmen, yucca's en orchideeën, verschillende soorten potgrond. Zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Kamerplant kopen bij GroenRijk de Heikant

Heeft u al een mooie kamerplant op het oog? Of heeft u toch nog vragen over bepaalde kamerplanten? Kom dan eens langs bij Tuincentrum GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Naast kamerplanten zijn er natuurlijk nog veel meer producten in ons tuincentrum te vinden, zoals tuinplanten, woonaccessoires, barbecues, snijbloemen en nog veel meer. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen in ons tuincentrum in Veldhoven. Dus komt u uit de omgeving van Eindhoven, Eersel, Oirschot, Best, Waalre of Valkenswaard? Kom dan gauw eens langs! Onze locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contact pagina.