Bloemen

Voor de mooiste bloemen komt u naar GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Op onze bloemafdeling vindt u fraaie bloemen in alle kleuren, soorten en maten. Ons aanbod verschilt per seizoen. Kom deze week langs en geniet van kleurrijke voorjaars- en zomerbloemen. Een mooie bos lelies, een fraaie bos pioenrozen of gerbera's, wat u ook zoekt, wij hebben het. Wij vullen onze bloemenshop dagelijks aan met verse bloemen. Hierdoor koopt u altijd verse bloemen die lang mooi blijven. Ook is het mogelijk om een boeket op verzoek te laten samenstellen. Geef uw voorkeur qua bloemsoort en kleursamenstelling door en onze professionele bloemisten gaan voor u aan de slag. Stem samen met onze bloemist een datum af waarop u de bloemen komt ophalen en geniet van een met zorg samengestelde bos bloemen.

Boeket samenstellen

Ook op verzoek stellen wij graag een boeket voor u samen. U kiest de soort bloemen, het budget, de grootte en de kleur van het boeket. De rest laat u over aan onze professionele bloembind(st)ers. Wij maken niet alleen boeketten van kleurrijke bloemen, maar voegen ook groen toe om het boeket op te vullen en er een natuurlijke uitstraling aan te geven. Vaak zorgen een paar takken groen in een enkele bos bloemen al voor een mooi effect. Bijvoorbeeld eucalyptustakken, monstera bladeren of varen bladeren. Bel ons op 040-3686350 of stuur een e-mail naar [email protected] om uw bestelling door te geven.

Bloemen - GroenRijk de Heikant Veldhoven

Verjaardag vrouw bloemen

Heeft u een verjaardag van uw moeder, tante, zus, nicht, buurvrouw of vriendin? Neem dan als verrassing een bos bloemen voor haar mee. Veel vrouwen houden van een bos fleurige bloemen. Op onze bloemafdeling kiest u samengestelde boeketten die onze bloemisten al voor u samenstelden. Deze boeketten verschillen in grootte en in prijs. Verras uw vriendin met een boeket van haar favoriete bloemen. Houdt uw tante van lelies en zonnebloemen? Onze bloembindsters maken met alle liefde een boeket op maat, bel ons van tevoren even, dan zorgen wij dat het voor u klaarstaat. 

Vaas met bloemen

Heeft u op onze bloemafdeling een mooie bos bloemen uitgezocht? Dan rest u nog één ding: een mooie vaas. Bij tuincentrum GroenRijk de Heikant vindt u allerlei soorten vazen die uw bloemen een nóg mooiere uitstraling geven. Een stoer boeket hoort in een stoere vaas. Vazen zijn allang niet meer saai en alleen van doorzichtig glas. Bij ons vindt u een veelzijdig assortiment aan vazen in alle kleuren van de regenboog. Zoekt u een brede vaas of juist een vaas met een smalle opening? In het zwart of blauw, of wit met bloemenprint of misschien met een luipaard- of panterprint? Kom langs en ontdek de mogelijkheden. Uw bos bloemen wordt zeker weten een blikvanger. 

Bloemen verzorgen bloemist - GroenRijk de Heikant Veldhoven

Bloemen verzorgen

Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Vraag onze bloemisten om een zakje bloemenvoeding zodat u uw bloemen zo lang mogelijk vers houdt. Om ervoor te zorgen dat snijbloemen veel water opnemen, snijdt u de stengels van de snijbloemen schuin af. Hierdoor vergroot u de wateropname en zullen de bloemen prachtig staan. Sommige bloemen dienen niet schuin afgesneden te worden, zij hebben juist niet zoveel water nodig in een vaas. Voorjaarsbloemen als hyacinthen, tulpen en bolbloemen hoeven niet schuin afgesneden te worden, alle andere bloemen moeten veel water kunnen opnemen: schuin afsnijden dus.

Bloemen bezorgen Veldhoven

Kom langs bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Wij bezorgen geen bloemen, maar u bent wel zeven dagen in de week welkom om een fraaie bos bloemen te kopen. Vraag onze bloembindsters om advies als u zelf een boeket samenstelt. Ook voor boeketten, bloemarrangementen, rouwarrangementen of uw trouwboeket, komt u naar GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Bij ons vindt u alles, van verse bloemen, tot vazen tot bloempotten en nog veel meer. Ook in ons tuincentrum vindt u handige benodigdheden voor in uw huis of tuin.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist