Tuinbon

Tuinbon

Geef de Tuinbon cadeau! De GroenRijk Tuinbon is hét cadeau dat altijd uitkomt! Shop de laatste trends en doe inspiratie op voor originele cadeaus, laat u verrassen door de mooiste bloemen en planten. Bewonder de vele accessoires en ontspan en geniet in de ProefTuin!

De GroenRijk de Heikant Tuinbon is ALLEEN inleverbaar bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. 

De Nationale Tuinbon is bij alle andere GroenRijk tuincentra geldig.

Bestel de GroenRijk Tuinbon

De GroenRijk Tuinbon is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze tussen de €10,- en €150,- en kan in meerdere keren worden besteed. U hoeft dus niet in één keer het gehele bedrag op te maken. Koop bijvoorbeeld nu leuke sierkussens voor op de bank en koop over een maand fraaie tuinplanten voor op het balkon. Met de GroenRijk Tuinbon geeft u een bijzondere winkelbeleving cadeau. U geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven.

Besteed de GroenRijk Tuinbon 

Verras familie en vrienden met hét cadeau dat altijd uitkomt. Een veelzijdig cadeau voor huis, tuin en dier. Geef met dit cadeau gegarandeerd plezier! De GroenRijk Tuinbon is hét groenste cadeau voor vrienden, familie of voor uzelf. Met een GroenRijk Tuinbon kunt u alles kopen wat er in de GroenRijk tuincentra te koop is. Van planten, potten en barbecues tot dierenvoeding en speeltjes voor je huisdier. Elke uitgave wordt van het tegoed (van €10,- tot €150,-) afgetrokken. Dat is wel zo handig. Heeft u de GroenRijk Tuinbon cadeau gekregen? Gefeliciteerd! De GroenRijk Tuinbon is bij elk GroenRijk tuincentrum te besteden.