Bloeiende kamerplanten

Van bloeiende kamerplanten wordt toch iedereen vrolijk? Mooie bloeiende kamerplanten kunt u vinden bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven, gelegen nabij Oerle, Meerlen en Eindhoven. Hier vindt u allerlei soorten bloeiende kamerplanten. Wat uw smaak ook is, er zal er zeker een voor u bijzitten! Bent u fan van bloeiende kamerplanten met kleurrijke bloemen, of houdt u meer van elegante witte bloemen? Bij GroenRijk de Heikant vindt u het allemaal! Mocht u vragen hebben dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Bloeiende kamerplanten_GroenRijk de Heikant

Soorten bloeiende kamerplanten

Er zijn heel veel verschillende soorten bloeiende kamerplanten. In vergelijking met groene kamerplanten, hebben bloeiende kamerplanten dus wél bloemen. De bloemen verschillen per bloeiende kamerplant. Zo zijn er bloeiende kamerplanten met vele bloemen, zoals de Orchidee, of de wat rustigere varianten zoals de Lepelplant.  Wat heeft uw voorkeur? Hieronder vindt u een overzicht van populaire bloeiende kamerplanten van dit moment:

  • Cyclaam
  • Orchidee
  • Begoina
  • Lepelplant
  • Flamingoplant
  • Azalea
  • Primula
  • Strelitzia Reginae

Wat een mooie bloeiende kamerplant in uw huis helemaal afmaakt is natuurlijk een pot. Ook hier hebben we bij GroenRijk de Heikant een breed assortiment van aanwezig in ons tuincentrum.

Bloeiende kamerplanten_GroenRijk de Heikant

Hoe verzorg ik mijn bloeiende kamerplanten?

Over het algemeen komt er wat meer verzorging kijken bij een bloeiende kamerplant in vergelijking met een groene kamerplant. Vandaar dat u deze bijvoorbeeld ook minder vaak op een kantoor ziet. Dat is jammer, want bijvoorbeeld een Lepelplant heeft een luchtzuiverende werking wat op een kantoor juist van pas kan komen. Gooi dus niet meteen de handdoek in de ring en verdiep u eens in de verzorging van de bloeiende kamerplant die u zou willen aanschaffen, misschien vindt u het dan ineens wel meevallen!

De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte plaats met het liefst de ochtendzon. Naast watergeven, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig en sommige planten zoals de cyclaam, kaapsviooltje, hortensia's en primula's zijn gek op een voetbad. Zorg dat het gietwater altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Bloeiende kamerplanten kopen in Veldhoven

Bloeiende kamerplanten kopen? Dan moet u zeker eens GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Eindhoven bezoeken.  Bekijk ons assortiment bloeiende kamerplanten in ons gezellige tuincentrum. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook groene kamerplanten. In onze ProefTuin kunt u tijdens uw bezoek (van dinsdag t/m zondag) ook een bakje koffie doen of iets lekkers eten. Dat maakt een bezoek natuurlijk extra gezellig! Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard terecht bij onze ervaren medewerkers. Zij helpen u maar al te graag met uw vragen. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant! Wij zijn gelegen nabij Oerle, Meerhoven en Eindhoven. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten