Katten

Bent u op zoek naar producten voor uw katten? Dan moet u bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Oerle, Meerhoven en Eindhoven wezen. Wij hebben van alles in ons tuincentrum om uw kat te verwennen en de juiste verzorging te bieden. Zo hebben wij krabpalen, lekkere mandjes, handige draagmandjes, leuke eetbakjes, vlooienbandjes en een groot assortiment aan voeding en vitaminepreparaten. Wij hebben alles in huis voor uw huisdier! Wij zien u graag in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Veldhoven met alles voor uw kat! Voor vragen kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Katten_GroenRijk de Heikant

Verzorging katten

Katten zijn in Nederland zeer populair als huisdier. Katten staan er om bekend dat ze echte gezelschapsdieren zijn. Ze bieden veel gezelligheid in huis. Katten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hieronder vindt u een paar algemene verzorgingstips, ongeacht wat voor kat u heeft:

  • De meeste katten verzorgen hun eigen vacht door deze zelf te likken. Daarnaast is het belangrijk dat u zelf ook regelmatig uw kat borstelt of kamt. Vooral bij katten met lang haar of regelmatig haaruitval hebben. Zo voorkomt u haarballen van uw kat. Ook is het goed om regelmatig de huid te checken op vlooien, teken of wondjes. Helemaal als uw kat veel buiten komt.
  • Probeer als het mogelijk is de tanden van uw kat te poetsen. Dit werkt over het algemeen alleen als uw kat daar al als kitten aan gewend is.

Katten_GroenRijk de Heikant

Voeding katten

Een kat heeft sowieso dierlijke voeding nodig, een kant is namelijk van nature een vleeseter. Alleen vegetarisch eten is dan ook zeker geen goed idee. Een kat eet meerdere malen per dag.  U kunt het best kleine hoeveelheden voer geven over de dag verspreid. Dit sluit beter aan bij het natuurlijke voedingspatroon van de kat. Zorg dat er altijd voldoende en vers water in de buurt van het voerbakje staat. Er zijn verschillende soorten voer namelijk brokjes, blikjes, kuipjes of verse voeding uit de diepvries. U kunt het eten altijd als eerst het best op kamertemperatuur laten kopen.

Katten_GroenRijk de Heikant

Katten producten kopen in Veldhoven

Komt u uit de omgeving van Oerle, Meerhoven of Eindhoven en wilt u graag producten voor uw kat kopen? Kom dan langs GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Wij hebben alles voor uw kat in ons tuincentrum! Daarnaast hebben we op onze dierenafdeling ook producten voor honden, vogels, vissen en knaagdieren. Mocht u ons willen bezoeken, dan kunt u onze openingstijden en exacte locatie vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel