Arrangementen

Een arrangement kopen bij GroenRijk De Heikant is altijd verrassend. In ons assortiment vindt u namelijk allerlei soorten arrangementen en kunt u deze ook zelf samenstellen. Kom langs bij ons tuincentrum in Veldhoven om het complete aanbod arrangementen te bekijken. Een arrangementen cadeau geven is altijd een goed idee!

Assortiment plantenstukjes

Plantenstukjes, oftewel arrangementen, zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. In ons assortiment vindt u onder andere plantenstukjes op boomstam, arrangementen in glas en planten samengesteld in een aardewerk sierpot. De kant-en-klare arrangementen zijn klaar om mee naar huis te nemen of cadeau te doen. De arrangementen zijn door onze medewerkers zorgvuldig samengesteld, zodat de planten goed bij elkaar passen. Het is namelijk belangrijk dat u planten met dezelfde eisen bij elkaar in een arrangement plaatst, anders kan het fout gaan. Kom langs om het diverse en steeds veranderende assortiment arrangementen te bekijken. Toch liever zelf een persoonlijk arrangement samenstellen als cadeau? Ook dat is mogelijk!

plantenstukjes-veldhoven

Arrangement zelf samenstellen

Arrangementen zelf samenstellen is ontzettend leuk om te doen. Zo kunt u al uw favoriete planten samenvoegen tot één mooi geheel. Onze medewerkers geven u graag tips over welke planten goed bij elkaar passen. U kunt zelf alle benodigdheden kopen en zelf een arrangement samenstellen, maar u kunt ons ook laten weten welke planten u graag in een arrangement zou willen hebben. Onze medewerkers maken het arrangement dan graag voor u klaar! Om een arrangement samen te stellen heeft u de volgende producten nodig:

  • Diverse soorten planten
  • Decoratie
  • Een sierpot of schaal naar keuze
  • Aarde

Geeft u het arrangement cadeau en heeft de ontvanger niet zulke groene vingers? Dan kunnen vetplanten of cactussen het best gebruikt worden voor een plantenstukje. Onze medewerkers geven u graag advies over welke planten geschikt zijn voor een arrangement. Combineer bloeiende kamerplanten voor een vrolijk en sfeervol beeld in huis of kies voor luchtzuiverende planten om de lucht in huis nog schoner te krijgen. Sfeer en kleur in huis brengen doet u gemakkelijk en snel met een plantenstukje op maat. 

ecosysteem-planten-veldhoven

Ecosysteem arrangementen: de trend van nu

Diverse planten bij elkaar in een afgesloten glazen pot zijn ontzettend trendy! Deze plantenarrangementen hebben geen water en/of andere verzorging nodig en blijven ontzettend lang mooi. In ons assortiment vindt u deze ecosystemen in diverse formaten en gevuld met een grote variatie aan planten. Wilt u groen in huis, maar bent u niet goed in het verzorgen van planten? Dan is een ecosysteem een goede en mooie oplossing! Kom langs om het volledige assortiment ecosystemen te bekijken en kijk welke het best bij uw wensen past. 

Arrangementen kopen bij GroenRijk De Heikant in Veldhoven

Plantenarrangementen kopen doet u natuurlijk bij GroenRijk De Heikant in Veldhoven. Ons assortiment is ruim en onze medewerkers kunnen ook arrangementen op maat maken. Een groot voordeel van plantenarrangement is dat u makkelijk één of meerdere planten kunt vervangen. Hierdoor heeft u iedere keer weer een nieuw plantenstukje in huis! Heeft u vragen over het assortiment plantenstukjes? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan ons tuincentrum in Veldhoven. Onze medewerkers staan voor u klaar. Hopelijk tot ziens!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten