Knaagdieren

Knaagdieren zoals konijnen, hamsters, cavia's en ratten zijn liefkozende huisdieren en zijn zeer geliefd bij mensen thuis. Knaagdieren brengen gezelligheid, vrolijkheid en energie met zich mee. Knaagdieren hebben goede verzorging nodig, denk hierbij aan een hok, drinkbak, eetbak, speeltjes, voer en nog veel meer. Bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven hebben wij alles wat u nodig heeft voor uw knaagdier. Twijfelt u over een aankoop van een knaagdier? Denk eraan dat een een knaagdier veel aandacht en verzorging eist. Een lief konijntje is zo gekocht, maar een konijn vraagt wel iedere dag de nodige zorg en aandacht. Kom langs in Veldhoven en aanschouw onze dierenwinkel: hier vindt u alles voor knaagdieren. Advies nodig? Stel uw vragen aan ons personeel en zij helpen u graag verder. 

Huisdierplezier

Plezier voor uw huisdier is belangrijk voor zowel het huisdier als het baasje. Als uw huisdier content is met zijn verblijfplaats, is het dier gelukkiger, vrolijker en vriendelijker voor het baasje. Dit heeft een win-win-effect op het gedrag van het knaagdier. Op onze dierenafdeling vindt u alles om uw huisdier een plezierig leven te geven. Kom langs voor voedzaam voer, vrolijke speeltjes en luxe slaapvoorzieningen. Wij hebben alles in huis voor optimaal huisdierplezier met uw knaagdier. 

Knaagdieren - GroenRijk Veldhoven

Buitenhok konijn

Wilt u een konijnenhok kopen? Onze dierenafdeling is veelzijdig en heeft voor elke situatie een geschikt hok voor uw konijn. Wij hebben zowel vaste hokken als looprennen voor konijnen. Deze hokken zijn voorzien van een beschermd slaapverblijf, zodat de diertjes ongestoord en uit de wind slapen. De buitenhokken zijn groot genoeg zodat uw knaagdier overdag genoeg ruimte heeft om zijn energie kwijt te kunnen. Ook voor hamsters en cavia's zijn er mooie hokken die eventueel uit te breiden zijn met speeltjes in de vorm van looptunnels en draaimolens. Kom langs en ontdek de mogelijkheden voor binnen- en buitenhokken voor uw knaagdier.

Cavia kooi

Zoekt u een hok of kooi voor uw cavia? Kom dan langs op onze dierenafdeling. Wij hebben verschillende hokken en kooien voor uw cavia of konijn. Een cavia kooi is belangrijk om uw cavia gelukkig te houden. Voor alle benodigdheden voor een hok voor uw cavia, komt u naar GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Wij geven u inspiratie op het gebied van cavia kooien, de nieuwste modellen, kleuren en vormen vindt u bij ons. Gun uw cavia het beste en koop een cavia kooi bij GroenRijk de Heikant. U vindt onze uitgebreide dierenafdeling in Veldhoven, nabij Oirschot en Eindhoven.

Cavia kooi - GroenRijk de Heikant Veldhoven

Pet shop

Wij zien u graag in onze dierenwinkel verschijnen, dé dierenwinkel van Veldhoven met alles voor uw hamster, rat, cavia of konijn! In onze pet shop staan onze medewerkers voor u klaar om u advies te geven. Wilt u weten wat u allemaal nodig heeft voor de aankoop van een konijn? Vraag het onze medewerkers, wij weten alles over huisvesting, voer, comfort en energie van knaagdieren. Kom langs en ontdek het veelzijdige assortiment. 

Knaagdier Veldhoven

Kom langs in onze dierenwinkel in Veldhoven. Wij helpen u graag alles uit te zoeken voor uw knaagdier. Want: een tevreden knaagdier is een tevreden baasje. U vindt onze dierenafdeling in ons tuincentrum GroenRijk de Heikant in Veldhoven, nabij Eindhoven, Best, Oirschot, Steensel, Eersel, Knegsel, Waalre en Valkenswaard.  Wij kijken uit naar uw bezoek. Tot snel bij GroenRijk de Heikant!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel