Dierenwinkel

Bij tuincentrum GroenRijk de Heikant hebben we een ruime dierenwinkel met diverse producten voor al uw huisdieren! Ondanks dat wij sterk in groen zijn, hebben wij ook aandacht voor onze zachte, lieve, trouwe en harige dieren. Of u nu een hond, kat, konijn of goudvis heeft, bij ons bent u aan het juiste adres! Bent u op zoek naar voer, stro of drink-en voederbakjes? Wij hebben het allemaal. Kom gezellig bij ons langs om ons aanbod te bekijken of neem gerust contact met ons op mocht u vragen hebben over ons assortiment.

 

 

 

Dierenwinkel - GroenRijk de Heikant

Assortiment Dierenwinkel

U wilt natuurlijk dat uw huisdier gezond blijft, daarvoor heeft u de juiste producten nodig. Bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven hebben we een breed assortiment aan diverse dierenproducten voor een gezond en vrolijk huisdier. Om uw huisdier gezond te houden en de verzorging te bieden die het nodig heeft, biedt ons tuincentrum diverse verzorgingsproducten en voeding. In onze dierenwinkel hebben we diverse producten voor de onderstaande huisdieren:

Op onze dierenafdeling vindt u alles voor uw huisdier als voer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes. Oftewel: alles om uw huisdier gelukkig te maken! Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op onze dierenafdeling in het tuincentrum loopt altijd wel een medewerker rond die u er graag alles over vertelt. Daarnaast bereikt u ons ook voor vragen ook altijd telefonisch via 040-3686350.

Hondenvoer kattenvoer - GroenRijk de Heiakant Veldhoven

Dierenvoer

Bij GroenRijk de Heikant hebben we diverse soorten voeding voor uw dier. De juiste voeding is zeer belangrijk voor de gezondheid en groei van uw huisdier. Zo moeten vogels en konijnen de juiste granen binnenkrijgen. Deze granen zijn gemengd volgens precieze formules en aangevuld met de noodzakelijke vitaminen en mineralen. Geeft u uw vogel of knaagdier de juiste voeding? Dan blijven zij lang gezond en groeien zij goed. Vissen en schildpadden hebben volledige voeding nodig in de vorm van snippers of pellets of eventueel in de vorm van natuurlijke producten. Bovendien zijn de voedingsvereisten van een dier afhankelijk van:

  • omvang
  • leeftijd
  • bewegingsniveau

Eiwitrijk dierenvoer

Een jachthond krijgt niet hetzelfde voer als een huishond, net zoals een puppy ander voer krijgt dan een hond die al wat ouder is. Een handig feitje: eiwit is noodzakelijk voor sterke spieren, dit geldt bij mensen maar dus ook bij (huis)dieren. Wist u dat katten bijna tweemaal zo veel eiwit nodig hebben dan honden? Goede voeding is dus van groot belang. Kom langs voor voedzame voeding en alles om uw huisdier gezond te houden.

Bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven koopt u onder andere de volgende topmerken dierenvoer:

  • Royal Canin
  • Whiskas
  • Miya
  • YamiPets
  • Prins

Dierenwinkel in Veldhoven

Heeft u iets voor uw huisdier nodig, kom dan langs bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Oerle, Meerhoven en Eindhoven. Wij hebben een breed assortiment aan slaapkussens, voer, halsbanden, speeltjes en nog veel meer. Naast de dierenafdeling vindt u bij ons ook een groot aanbod aan producten als tuinplanten, kamerplanten en woonaccessoires. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. Zin in iets lekkers? Of even uitrusten van uw bezoek aan ons tuincentrum? In onze ProefTuin geniet u tijdens uw bezoek (van woensdag t/m maandag) van een kopje koffie met daarbij iets lekkers als een gebakje of een lunchbroodje. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven.