Dierenwinkel

Bij Tuincentrum GroenRijk de Heikant hebben we een dierenwinkel met diverse producten voor al uw huisdieren! Of u nou een hond, kat, vogel of konijn heeft, bij ons bent u aan het juiste adres! Bent u op zoek naar voer, stro of drink-en voederbakjes? Wij hebben het allemaal. Kom gezellig eens bij ons langs om ons aanbod te bekijken of neem gerust contact met ons op mocht u vragen hebben over ons assortiment.

Dierenwinkel_GroenRijk de Heikant

Assortiment Dierenwinkel

U wilt natuurlijk dat uw huisdier gezond blijft. Bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven hebben we een breed assortiment aan diverse dierenproducten. Om uw huisdier gezond te houden en de verzorging te bieden die het nodig heeft, heeft ons tuincentrum diverse verzorgingsproducten en voeding voor uw dier. In onze dierenwinkel hebben we diverse producten voor de onderstaande huisdieren:

Op onze dierenafdeling vindt u alles voor uw huisdier als voer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes. Oftewel, alles om uw huisdier gelukkig te maken! Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op de dierenafdeling in het tuincentrum loopt altijd iemand rond die u er alles over kan vertellen. Daarnaast kunt u ons ook bellen op het volgende nummer mocht u vragen hebben: 040-3686350

Dierenwinkel_GroenRijk de Heikant

Voeding dieren

Bij GroenRijk de Heikant hebben we diverse soorten voeding voor uw dier. De juiste voeding is zeer belangrijk. Zo moeten Vogels en knaagdieren de juiste granen krijgen, gemengd volgens precieze formules en aangevuld met de noodzakelijke vitaminen en mineralen. Vissen en schildpadden hebben volledige voeding nodig in de vorm van snippers of pellets of eventueel in de vorm van natuurlijke producten. 

Bovendien zijn de voedingsvereisten van een dier afhankelijk van zijn omvang, leeftijd en bewegingsniveau. Een jachthond krijgt niet hetzelfde voer als een huishond, net zoals een puppy ander voer krijgt dan een hond op leeftijd. Een grappig feitje: eiwit is noodzakelijk voor sterke spieren, wist u dat katten bijna tweemaal zo veel eiwit nodig dan honden!

Dierenwinkel_GroenRijk de Heikant

Dierenwinkel in Veldhoven

Mocht u dus iets voor uw huisdier nodig hebben, kom dan langs GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Oerle, Meerhoven en Eindhoven. Daarnaast hebben we nog een heel breed assortiment aan producten als tuinplanten, kamerplanten en woonaccessoires. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. In onze ProefTuin kunt u tijdens uw bezoek (van dinsdag t/m zondag) ook een bakje koffie doen of iets lekkers eten. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant!