Rouwarrangementen

Ook voor rouwarrangementen bent u in Veldhoven aan het goede adres. GroenRijk de Heikant is er voor elke gelegenheid, ook voor het laatste afscheid. Onze bloembind(st)ers werken met zorg en preciezie aan uw wensen. Wij maken mooie rouwarrangementen die de laatste groet speciaal maken. Onze bloembind(st)ers stellen het rouwarrangement af op uw wensen. Heeft u een bepaald idee bij het rouwstuk? Wilt u bloemen in een speciale kleur verwerken? Heeft u slechts een klein budget of maakt de prijs juist helemaal niets uit? Wat uw wens ook is, bij GroenRijk de Heikant laten wij uw laatste wens in vervulling gaan. Maak een afspraak of kom langs in de winkel, dan zorgen wij voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement die bij uw wensen past.

Rouwstuk

Afscheid nemen, doet u met bloemen. Een rouwstuk mag niet ontbreken bij het laatste afscheid. Bloemen geven troost en warmte. Favoriete bloemen maken een laatste groet speciaal en persoonlijk. GroenRijk de Heikant verzorgt het rouwstuk tot in de puntjes. Wilt u een lint bij het rouwstuk? U kiest zelf de kleur. Wilt u een klassiek wit lint met gouden letters of wilt u het lint in de lievelingskleur van de overledene? Wij doen ons uiterste best om het rouwstuk compleet naar uw wens te maken. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken of bel ons op 040-3686350.

Rouwstuk - GroenRijk de Heikant

Rouwbloemen

Bloemen zijn onmisbaar bij een begrafenis of crematie. Rouwbloemen geven een begrafenis een persoonlijk en warm gevoel. Het geeft de nabestaanden een fijn gevoel als er tijdens de begrafenis veel bloemstukken zijn gemaakt voor de overledene. Rouwbloemen zijn verse bloemen die samen worden gebonden tot zij een mooi geheel vormen. Bij GroenRijk de Heikant maken wij slechts gebruik van de mooiste bloemen voor het laatste afscheid. U kunt ons erop vertrouwen dat de rouwbloemen van hoge kwaliteit zijn en op de dag van de begrafenis of crematie 

Rouwbloemstuk

Heeft u al een idee wat voor rouwbloemstuk u wilt laten maken? Wij hebben een breed scala aan voorbeelden waaruit u kunt kiezen. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Neem dan foto's en beeldmateriaal mee naar onze bloemafdeling. Onze bloembind(st)ers doen er alles aan om het rouwbloemstuk zo goed mogelijk naar uw wens te maken. Wij adviseren u graag op het gebied van soroten bloemen die wel en niet geschikt zijn voor een rouwarrangement. Soms komt het voor dat klanten een aanvraag doen maar wij hen toch adviseren om een andere soort bloem te kiezen. Dit komt omdat wij te maken hebben met een versproduct, wat niet altijd leverbaar is. Wij stellen u hier van tevoren van op de hoogte. 

Rouwbloemstuk - GroenRijk de Heikant Veldhoven

Rouwboeket hart

Een rouwboeket in de vorm van een hart is een veel voorkomend rouwstuk en toont liefde en berouw. Wij maken de mal voor het rouwstuk en zorgen ervoor dat de bloemen er in een hart-vorm uitkomen. Wilt u een groot of een klein hart? Wat uw wens ook is, wij denken met u mee en geven u van tevoren een duidelijk beeld van hoe het rouwstuk eruit komt te zien en wat het rouwboeket kost. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u zeker wat u kunt verwachten.

Rouwarrangement bestellen

Bestel uw rouwboeket bij GroenRijk de Heikant. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Kom langs in Veldhoven of bel ons op 040-3686350 of mail naar [email protected]. Wij staan u graag te woord en helpen u graag om het afscheid op een mooie manier af te sluiten. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist