Boeketten

Iedere dag maken onze bloembind(st)ers verse boeketten die passen bij elke gelegenheid. Heeft u een verjaardag of een feest van iemand die geslaagd is? Wij hebben prachtige boeketten voor ieders budget. U vindt veldboeketten, rozenboeketten Ieder seizoen beschikken wij over verse bloemen. U vindt in oktober dus geen tulpen bij ons op de bloemafdeling. Des te leuker eigenlijk, want wij maken onze boeketten van bloemen uit het seizoen.

Boeketten maken

Wilt u zelf een boeket samenstellen? Dat kan! Onze bloembind(st)ers maken met alle liefde een op maat gemaakt boeket voor u. De bloemen die wij momenteeel verwerken in boeketten, zijn onder andere:

  • rozen
  • lelies
  • gerbera's
  • pioenrozen
  • hortensia
  • gladiolen
  • margriet
  • zonnebloemen
  • dahlia's

Hortensia boeket - GroenRijk de Heikant Veldhoven

Zelf boeket samenstellen

Heeft u zelf een bloemensoort in uw hoofd die u wilt verwerken in een boeket? Neem van tevoren contact met ons op! Wij stellen u op de hoogte van ons meest actuele assortiment en helpen u  graag verder bij het samenstellen van uw perfectie boeket. Hierbij is het van belang dat u ons van tevoren aangeeft welke soort, kleur en prijs bloemen u in het boeket wilt verwerken. Bel ons op 040-3686350 of stuur een e-mail naar [email protected] om uw wensen door te geven. Onze bloemisten nemen contact met u op om de ophaaldag van uw boeket te bespreken. Wij zijn elke dag geopend. 

Veldboeket

Veldboeketten bestaan uit losse snijbloemen die wij samenbinden tot één boeket. Veldboeketten zijn wilde bloemen die samen een wild, vrolijk en fraaie uitstraling geven. Bij GroenRijk de Heikant vindt u trendy boeketten met prachtige snijbloemen die u nog niet kende. Kent u de paradijsvogel? Deze prachtig, opzichtige oranje bloem valt op in elk boeket. Combineer de paradijsvogel met een Calla, een prachtige kelk. Alliums zijn opvallende paarse uienbollen die elk veldboeket een elegante utistraling geven. Kies één van de samengestelde veldboeketten in onze bloemafdeling. Voor elke prijs hebben wij een geschikt boeket. Kom langs en ontdek de veldboeketten bij GroenRijk de Heikant. 

Veldboeket - GroenRijk de Heikant Veldhoven

Rozen boeket

Wilt u uw geliefde verrassen met een boeket rozen? Bij GroenRijk de Heikant vindt u de mooiste, grootste en kleurrijkste rozen van hoge kwaliteit. Onze rozen hebben een versgarantie van minimaal een week. Koop een rozen boeket voor uw geliefde, moeder, vader, oma, opa of vriend. Rozen staan voor romantiek, liefde en passie. Dé perfecte bloem om iemand te laten weten dat u van degene houdt. Wij hebben verse rozen boeketten voor u klaarstaan. Van korte rozen in het oranje, geel, wit, zalm, roze, rood, tot lange, grootbloemige rozen in het lila. Kom langs en kies zelf de rozen die u het mooist vindt. Rozen zijn het hele jaar door verkrijgbaar in onze bloemenwinkel. Kom langs in Veldhoven en koop de mooiste rozen boeketten.

Bloemen Eindhoven

Koop fraaie, kleurrijke en vrolijke boeketten bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Wij hebben zonnebloemen, gerbera's en lelies voor u klaarstaan. Niet alleen veldboeketten, maar ook klassieke boeketten voor de verjaardag van oma koopt u bij GroenRijk de Heikant. Wij zijn elke dag geopend! Onze bloembind(st)ers staan elke dag voor u klaar om boeketten samen te stellen, u van bloemadvies te voorzien en u de meest verse bloemen te verkopen. Plan uw route naar ons tuincentrum via de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist