Sfeer en cadeau

Voor de meest gezellige sfeerartikelen moet u bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven zijn! Met sfeerartikelen maakt u uw huis een stuk gezelliger. Bij sfeerartikelen kunt u denken aan woonaccessoires van onder andere het merk Riverdale, kussens, kaarsen en nog veel meer. Deze artikelen kunt u natuurlijk voor u zelf kopen, maar sfeerartikelen kunnen ook zeker als cadeau worden gegeven aan vrienden en familie. In ons tuincentrum hebben we een mooie sfeerafdeling met allerlei artikelen, komt u ook snel een kijkje nemen? Bekijk onze openingstijden op de contactpagina.

Sfeerartikelen_GroenRijk de Heikant

Combineren met kussens

Heeft u al kussens op uw bank? Wanneer u uw huis graag wat knusser, warmer en gezelliger wilt laten ogen kunnen kussens zeker niet ontbreken. Het leuke is om te combineren met veel verschillende kussens. Denk aan kussens in verschillende:

  • Kleuren
  • Materialen
  • Afmetingen
  • Hoeveelheid

U kent echt alle kanten op met kussens. Bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven hebben we allerlei verschillende soorten kussens, dus voor ieder is er wel een mooie kussen te vinden. Voor elk interieur zijn er wel geschikte kussens te vinden! Daarnaast hebben we ook lekkere zachte plaids. Zo kunt u heerlijk op uw bank relaxen.

Sfeerartikelen_GroenRijk de Heikant

Sfeer, warmte en licht met kaarsen

Een kaars brengt pas echt sfeer, warmte en licht in huis. Oftewel, een kaars is super sfeervol! Kaarsen zijn bij GroenRijk de Heikant verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Combineer kaarsen in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren voor een mooi effect. Daarnaast is het ook erg leuk om kaarsen te combineren met accessoires zoals kandelaren, waxinelichthouders en plateaus. Kaarsen kunt u op vrijwel elke plek in uw huis kwijt. U kunt er ook echt ‘sfeerhoekjes’ mee creëren, wat er zeer gezellig uitziet.

Woonaccessoires voor iedereen

Of u nou een landelijk interieur heeft, een kleurrijk interieur of een strak interieur, bij GroenRijk de Heikant vindt u de allermooiste woonaccessoires voor elk interieur! De woonaccessoires zijn gebaseerd op de allernieuwste trends en van de allermooiste merken. Fleur uw interieur eens flink met onze woonaccessoires. Daarnaast zijn woonaccessoires ook erg leuk om cadeau te geven op bijvoorbeeld op een verjaardag.

 

Sfeerartikelen_GroenRijk de Heikant

Sfeerartikelen kopen in Veldhoven

Bent u op zoek naar sfeerartikelen? Kom dan langs GroenRijk de Heikant in Veldhoven. Wij hebben allerlei mooie artikelen van diverse merken om weer sfeer in uw huis én tuin aan te brengen. Daarnaast zijn sfeerartikelen ook erg leuk om cadeau te geven. Komt u ook gezellig langs ons tuincentrum om ons aanbod te bekijken? U zult veel inspiratie opdoen. Bekijk onze contactgegevens en openingstijden op de contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk de Heikant in Veldhoven nabij Eindhoven.