Droogbloemen

Dé trend van dit najaar: droogbloemen. U ziet ze tegenwoordig overal. Droogbloemen komen voor in alle denkbare kleuren en soorten. Koop nu duurzame droogbloemen op de bloemenafdeling bij GroenRijk de Heikant. Onze medewerkers maken elke dag weer prachtige combinaties. Koop boeketten droogbloemen of stel zelf een unieke combinatie samen. Combineer droogbloemen in hetzelfde kleurenpalet of ga voor gek en stel een boeket in verschillende felle kleuren samen. Heeft u hulp nodig of vragen over onze droogbloemen? Onze medewerkers vertellen u graag alles over de droogbloemen.

Bestel zijdebloemen en planten online

 

 

Gedroogde bloemen

Droogbloemen, wat zijn dat nu eigenlijk? In feite zijn droogbloemen gedroogde bloemen. Pampasgras, de mooie graspluimen, zijn al een aantal jaar populair. U komt pampasgras tegen in veel woonkamers. Steek meerdere pluimen in een lange vaas en u creëert al gauw een Ibiza-stijl bij u binnen. Tegenwoordig drogen we naast siergrassen ook andere soorten bloemen. U koopt bij ons gedroogde:

 • Tarwe
 • Allium
 • Bloeiende tijm
 • Papavers
 • Craspedia's
 • Rijstbloemen
 • Zonnespeer
 • Lagurus
 • Rozen
 • Rietsigaren
 • Wilde artisjok
 • Oregano

 

Droogbloemen - GroenRijk de Heikant

Droogbloemen bij GroenRijk de Heikant

Wij hebben volop losse droogbloemen voor u beschikbaar op onze bloemafdeling. Daarnaast zetten onze bloemisten zich nog elke dag in om prachtige droogboeketten voor u te maken. Een droogboeket is een perfecte vervanger van een bos verse bloemen. Verse bloemen blijven hoogstens een week mooi en kosten elke week geld en moeite om te vervangen. GroenRijk de Heikant biedt een duurzame oplossing: een droogboeket. Stel zelf een droogboeket samen of kies uit één van de vele creaties die wij u presenteren in ons tuincentrum. Ons aanbod verandert met het seizoen. In het najaar treft u samenstellingen in de kleuren geel, oranje en rood. In de winter maken wij combinaties in de kleuren wit, paars en bruin. In de lente en in de zomer treft u kleurrijke combinaties met roze, paars, geel, blauw en nog veel meer. Kom langs bij ons in Veldhoven en ontdek ons aanbod aan droogboeketten.

Droogbloemen arrangement

Naast boeketten verkopen wij bij GroenRijk de Heikant ook droogbloemen arrangementen. Wat dacht u van een prachtige ronde hanger die u aan het plafond hangt? Deze hanger is bekleed met prachtige droogbloemen en geeft elke ruimte een natuurlijk effect. Perfect om als cadeau te geven, of om lekker zelf te houden! Op onze bloemenafdeling vindt u verschillende droogbloemen arrangementen. Hang de arrangementen aan de muur,  aan het plafond of hang ze aan de zijkant van een kast. Hangt uw favoriete kleur er momenteel niet tussen? Geef uw wensen door aan ons personeel! Zij helpen u graag.

Droogbloemen arrangement - GroenRijk de Heikant

Gedroogde bloemen kopen

Bij GroenRijk de Heikant zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. Zo ook de trend van de gedroogde bloemen. Wij bieden een veelzijdig, verrassend en ruim aanbod aan gedroogde bloemen. Kom langs voor de mooiste kleurencombinaties. Verwerk droogbloemen in uw interieur en breng de natuur in huis. Zoekt u een prachtig droogboeket om cadeau te doen? Vraag onze enthousiaste medewerkers om advies. Geef uw favoriete kleur door en onze bloembind(st)ers gaan met alle liefde voor u aan de slag. Bij GroenRijk de Heikant koopt u gedroogde bloemen in alle soorten, maten en kleuren. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina. Wij kijken uit naar uw bezoek aan GroenRijk de Heikant in Veldhoven.

Bestel kunstbloemen online

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist