Tuincentrum Valkenswaard

Vlakbij Valkenswaard vindt u ons tuincentrum, GroenRijk de Heikant te Veldhoven, waar wij alles hebben voor huis, tuin en dier. We bieden het grootste assortiment planten en bloemen in de regio en bieden ook een uitgebreid assortiment bloempotten, dierenartikelen, sfeer en woonartikelen van oa. het merk Riverdale. Ons vakkundig personeel staat altijd voor u klaar.

Bij GroenRijk de Heikant te Veldhoven kunt u sparen met de spaarkaart! In ons tuincentrum kunt u de spaarkaart aanvragen en op de website kunt u uw saldo bekijken en eerdere transacties inzien! Met de spaarkaart van ons tuincentrum wordt u op de hoogte gehouden van diverse acties, aanbiedingen en speciale avonden voor klantenkaarthouders bijvoorbeeld met de opruiming of voor Kerst. 

De Nationale Tuinbon is in ons tuincentrum nabij Valkenswaard en bij vele andere tuincentra door heel Nederland verkrijgbaar en in te leveren. U kunt een GroenRijk Tuinbon cadeau geven met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,- en kan in meerdere keren worden besteed. U hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken. Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van de producten die we aanbieden.

Op zoek naar een tuincentrum in omgeving Valkenswaard? Kom dan naar GroenRijk de Heikant te Veldhoven voor het complete assortiment! 

Klik hier voor  ons adres  of openingstijden.