Tuincentrum Veldhoven

Bij tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven, hebben wij alles voor huis, tuin en dier. Wij bieden het groenste assortiment uit de regio. Ons tuincentrum is de groenste bij u in de buurt. Kom langs voor prachtige woonaccessoires, de mooiste tuinplanten en grote kamerplanten voor in huis. Daarnaast bieden wij het grootste assortiment planten en bloemen in de regio en hebben wij een uitgebreid assortiment bloempotten, dierenartikelen, cadeaus en woonartikelen. Ons vakkundige personeel staat altijd voor u klaar, stel gerust uw vragen. Zij zijn altijd bereid om u te helpen bij het zoeken naar het juiste product. Vindt u niet wat u zoekt? Vraag onze medewerkers, zij doen er alles zodat u met een tevreden gevoel naar huis gaat. 

Topmerken in ons tuincentrum in Veldhoven

GroenRijk de Heikant is verkooppunt van de merken Capi Europe, Artstone, Elho, Pure, Wolf-Garten, Gardena, Talen Tools, Hamat, Weber, Barbecook, Hakbijl en Oase. Bent u op zoek naar een specifiek merk? Grote kans dat wij het verkopen in ons tuincentrum. Bel van tevoren even met een van onze medewerkers zodat u precies weet wat de huidige voorraad is. 

Spaarkaart tuincentrum Veldhoven

Bij tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven spaart u met de spaarkaart! In ons tuincentrum vraagt de spaarkaart aan en op de website bekijkt u uw saldo en eerdere transacties. Met de spaarkaart van tuincentrum GroenRijk de Heikant houden wij u op de hoogte van diverse acties, aanbiedingen en speciale avonden voor klantenkaarthouders bijvoorbeeld met de zomeropruiming of na kerst. 

Nationale Tuinbon tuincentrum Veldhoven

De Nationale Tuinbon is in ons tuincentrum en bij vele andere tuincentra door heel Nederland verkrijgbaar en in te leveren.

  • Geef een GroenRijk Tuinbon cadeau met een bedrag naar keuze tussen €10,- tot €150,-
  • Besteed het bedrag in meerdere bezoeken aan GroenRijk.
  • U hoeft het hele bedrag dus niet in één keer op te maken.
  • Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van de producten die we aanbieden.

Op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Eindhoven? Kom dan naar GroenRijk de Heikant te Veldhoven voor het groenste aanbod voor huis, tuin en dier.

Klik hier voor ons adres of openingstijden.