bloemen oirschot

Bloemist Oirschot

De snijbloemen afdeling van GroenRijk de Heikant nabij Oirschot bevindt zich meteen in de entree. Zo kan u snel een bosje bloemen, cadeau of cadeaubon kopen.  Met gratis parkeren voor de deur.
Een boeket bloemen hebben we in diverse soorten, kleuren en maten. Of het nu een traditioneel of een bladboeket is. Diverse  boeketten hebben we kant en klaar staan. Maar heeft u graag iets samengesteld, kunnen de medewerkers van GroenRijk de Heikant  nabij OIrschot een boeket maken waarbij u wacht.  Voor elke gelegenheid hebben we een cadeau of het nu voor verjaardag is, geboorte, bruiloft, geslaagd, communie, zieke, nieuw woonhuis of gewoon zomaar.

3x per week tot dagelijks halen we verse bloemen van de bloemenveiling.  De bloemen kunnen per seizoen verschillen.  Op de veiling blijft het elke dag weer een verassing welke soorten en in welke kleuren de bloemen verkrijgbaar zijn.
Bij GroenRijk de Heikant te Veldhoven nabij Oirschot kunt u ook te recht voor een graftoef.  Voor meer informatie daarvoor vraag bij ons in de bloemenwinkel.

Liever een ander cadeau kijk op de sfeerrijk  pagina.
Overzicht van het totale assortiment  zie op deze pagina of kom langs bij ons in de winkel.
Klik hier voor  ons adres op of openingstijden.

Ook voor de bedrijven hebben we arrangementen en  kunnen we boeketten samenstellen.

Vraag naar de voorwaarde in de winkel.