Bruiloft

Cadeaus voor een bruiloft

Bij een bruiloft hoort een cadeau voor the happy couple. Bij Groenrijk de Heikant zijn volop mogelijkheden voor leuke cadeaus om te geven bij een huwelijk.

Een bos bloemen doet het altijd goed voor elke gelegenheid. GroenRijk de Heikant heeft boeketten in diverse kleuren en maten.  Maar ook een losse bloem, zoals een roos of gerbera, is al een leuk gebaar als klein aardigheidje.  Wij kunnen ook ter plekke een boeket bloemen in uw smaak samenstellen. Eventueel kan de bos bloemen samengesteld worden met een bijpassende vaas of fles.

Een plant staat langer dan een bos bloemen en is daarom ook een populair cadeau. De kamerplanten,  voor binnen in huis, die vaak cadeau worden gedaan zijn de orchidee,  vetplanten en de cactus. GroenRijk de Heikant heeft ook een volle tafel met kant en klaar plantenbakjes staan. Hierin zijn verschillende kamerplanten verwerkt. Wij kunnen eventueel ook een plantenbakje samenstellen in uw smaak. Bovendien krijgt u bij GroenRijk gratis advies over het verzorgen van kamerplanten.

Als u een plant voor buiten wilt, heeft u meer keus. Het is echter seizoensafhankelijk welke planten kunnen. Deze buitenplanten kunnen mooi gecombineerd worden met een bloempot van Capi Europe, een kunststof pot van Elho of een rieten mand. Kom naar het tuincentrum GroenRijk en bewonder de grote keus aan planten, vraag gratis advies over welke planten het beste geschikt zijn aan de medewerkers.

Geldboompje
Op veel trouwkaarten staat een envelopje als cadeautip. Het geldboompje is daarom een leuk cadeau voor een bruiloft. We hebben verschillende mogelijkheden in planten. Vetplanten zijn hier geschikt voor, vanwege dikke bladeren en takken. Daarnaast zijn er ook echt kamerplanten als ‘boompje’ verkrijgbaar. Vouw het geld dat u cadeau wilt geven in een leuke vorm en maak ze vast in het boompje. Zo heeft u toch een gezellig cadeau om te geven.

Woonaccessoires
Cadeaus voor in huis zijn natuurlijk ook altijd een leuke keuze voor een paar dat gaat trouwen. We hebben bij Groenrijk de Heikant een uitgebreid assortiment met veel verschillende mogelijkheden. Onze Riverdale afdeling springt eruit, maar we hebben ook veel andere keuzes.  Denk aan een mooie lantaarn of windlicht met een kaars, een dienblad met leuke spulletjes of kaarsen er op, of iets leuks uit de Riverdale keuken- of outdoorcollectie. Riverdale cadeaus kunnen worden ingepakt in speciaal Riverdale cadeaupapier. Voor alle laatste trends op woongebied kunt u bij ons terecht. Om de newlyweds veel geluk te wensen hebben we ook verschillende boeddha’s in onze collectie. Altijd leuk om te geven en te krijgen.

Cadeaubon
Kortom tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft vele mogelijkheden om een leuk cadeau voor iemand uit te zoeken. Planten, bloemen, woonaccessoires etc. We pakken het graag voor u in. Bovendien hebben we ook felicitatiekaartjes waarop u uw persoonlijke tekst kan zetten. Maar vindt u het toch lastig om een keuze in een cadeau te maken, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon. Deze is vanaf 10 euro in elke prijsklasse verkrijgbaar

Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van de producten die we aanbieden.