Geboorte

Cadeaus voor geboorte

Bij de geboorte van een baby is het natuurlijk leuk om iets voor de baby te kopen. Maar ook de ouders moeten wel een beetje verwend worden bij zo’n mooie en speciale gebeurtenis.

Een bos bloemen doet het altijd goed voor elke gelegenheid. GroenRijk de Heikant heeft boeketten in diverse kleuren en maten.  Maar ook een losse bloem, zoals een roos of gerbera, is al een leuk gebaar als klein aardigheidje.  Wij kunnen ook ter plekke een boeket bloemen in uw smaak samenstellen. Eventueel kan de bos bloemen samengesteld worden met een bijpassende vaas of fles. We hebben ook leuke kaartjes bij voor de geboorte van een kindje, voor jongens en meisjes.

Een plant staat langer dan een bos bloemen en is daarom ook een populair cadeau. De kamerplanten,  voor binnen in huis, die vaak cadeau worden gedaan zijn de orchidee,  vetplanten en de cactus. GroenRijk de Heikant heeft ook een volle tafel met kant en klaar plantenbakjes staan. Hierin zijn verschillende kamerplanten verwerkt. Wij kunnen eventueel ook een plantenbakje samenstellen in uw smaak. Bovendien krijgt u bij GroenRijk gratis advies over het verzorgen van kamerplanten.

Als u een plant voor buiten wilt, heeft u meer keus. Het is echter seizoensafhankelijk welke planten kunnen. Deze buitenplanten kunnen mooi gecombineerd worden met een bloempot van Capi Europe, een kunststof pot van Elho of een rieten mand. Planten in een roze of blauwpaarse tint passen zijn ook leuk bij een cadeau voor een geboorte. Kom naar het tuincentrum GroenRijk en bewonder de grote keus aan planten, vraag gratis advies over welke planten het beste geschikt zijn aan de medewerkers.

Thee en servies
In ons assortiment hebben we verschillende soorten thee en servies om cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan Riverdale servies gecombineerd met de thee ‘Welcome Little Baby’. We hebben verschillende soorten thee met wensteksten om cadeau te geven.

Mijn eerste kerst
Als de geboorte in het najaar is richting de kerst zijn de accessoires van eerste kerst populair. Kleine kerstmutsjes met een leuke tekst voor een baby of een roze of blauwe kerstbal met ‘mijn eerste kerst’. Een afdeling in onze sfeershow is voor kinderen. Daar zijn dus ook leuke presentjes te vinden voor de geboorte van een baby.

Cadeaubon
Kortom tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft vele mogelijkheden om een leuk cadeau voor iemand uit te zoeken. Planten, bloemen, woonaccessoires etc. We pakken het graag voor u in. Bovendien hebben we ook felicitatiekaartjes waarop u uw persoonlijke tekst kan zetten. Maar vindt u het toch lastig om een keuze in een cadeau te maken, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon. Deze is vanaf 10 euro in elke prijsklasse verkrijgbaar.

Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van de producten die we aanbieden.