Jubileum

Cadeaus voor een jubileum

Er zijn veel verschillende jubilea te bedenken. Een jubileum op het werk of iemand die met pensioen gaat. Maar ook huwelijksjubilea kunnen bijvoorbeeld een cadeautje verdienen. 

Een bos bloemen doet het altijd goed voor elke gelegenheid, ook voor een jubileum op het werk of bij een huwelijk. GroenRijk de Heikant heeft boeketten in diverse kleuren en maten.  Maar ook een losse bloem, zoals een roos of gerbera, is al een leuk gebaar als klein aardigheidje.  Wij kunnen ook ter plekke een boeket bloemen in uw smaak samenstellen. Eventueel kan de bos bloemen samengesteld worden met een bijpassende vaas of fles.

Een plant staat langer dan een bos bloemen en is daarom ook een populair cadeau. De kamerplanten,  voor binnen in huis, die vaak cadeau worden gedaan zijn de orchidee,  vetplanten en de cactus. GroenRijk de Heikant heeft ook een volle tafel met kant en klaar plantenbakjes staan. Hierin zijn verschillende kamerplanten verwerkt. Wij kunnen eventueel ook een plantenbakje samenstellen in uw smaak. Bovendien krijgt u bij GroenRijk gratis advies over het verzorgen van kamerplanten.

Als u een plant voor buiten wilt, heeft u meer keus. Het is echter seizoensafhankelijk welke planten kunnen. Deze buitenplanten kunnen mooi gecombineerd worden met een bloempot van Capi Europe, een kunststof pot van Elho of een rieten mand. Kom naar het tuincentrum GroenRijk en bewonder de grote keus aan planten, vraag gratis advies over welke planten het beste geschikt zijn aan de medewerkers.

Thermometer
Een thermometer kan aangeven hoe lang iemand bijvoorbeeld al aan het werken is en echt de prestatie weergeven. Leuk cadeau in verschillende soorten, kleuren en maten.

Tuingereedschap
Tuingereedschap komt voor mensen met een tuin eigenlijk altijd wel goed van pas. We hebben veel keuze uit verschillende merken zoals Gardena, Wolf Garten en TalenTools.  Ook ons eigen Groenrijk assortiment is breed en biedt volop keuze. Altijd een geschikt en makkelijk cadeau.

Om iemand veel geluk te wensen met zo’n speciale gelegenheid als een jubileum, hebben we ook verschillende boeddha’s in onze collectie. Altijd leuk om te geven en te krijgen.

Cadeaubon
Kortom tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft vele mogelijkheden om een leuk cadeau voor iemand uit te zoeken. Planten, bloemen, woonaccessoires etc. We pakken het graag voor u in. Bovendien hebben we ook felicitatiekaartjes waarop u uw persoonlijke tekst kan zetten. Maar vindt u het toch lastig om een keuze in een cadeau te maken, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon. Deze is vanaf 10 euro in elke prijsklasse verkrijgbaar

Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van de producten die we aanbieden.