Moederdag

Cadeaus voor Moederdag

Op Moederdag worden natuurlijk alle moeders verwend. Een mooie tekening van de kleinste kinderen of een ontbijt op bed om de dag te starten. Een cadeautje is leuk om te geven met Moederdag. Zo kun je vertellen wat mama het afgelopen jaar voor jou heeft betekend.  Moederdag valt elk jaar op de tweede zondag van mei.

Een bos bloemen doet het altijd goed voor elke gelegenheid, ook voor Moederdag. GroenRijk de Heikant heeft boeketten in diverse kleuren en maten.  Maar ook een losse bloem, zoals een roos  of gerbera, is al een leuk gebaar als klein aardigheidje.  Wij kunnen ook ter plekke een boeket bloemen in uw smaak samenstellen. Eventueel kan de bos bloemen samengesteld worden met een bijpassende vaas of fles.

Een plant staat langer dan een bos bloemen en is daarom ook een populair cadeau. De kamerplanten,  voor binnen in huis, die vaak cadeau worden gedaan zijn de orchidee,  vetplanten en de cactus. GroenRijk de Heikant heeft ook een volle tafel met kant en klaar plantenbakjes staan. Hierin zijn verschillende kamerplanten verwerkt. Wij kunnen eventueel ook een plantenbakje samenstellen in uw smaak. Bovendien krijgt u bij GroenRijk gratis advies over het verzorgen van kamerplanten.

Als u een plant voor buiten wilt, heeft u meer keus. Het is echter seizoensafhankelijk welke planten kunnen.  Populaire planten voor buiten met Moederdag zijn bijvoorbeeld: een bloempot gevuld met zomerbloeiers zoals geraniums, petunia’s, begonia’s, bacopa’s etc. Dit kunnen zowel hangende als staande planten zijn. Planten op stam of als struik met veel bloemen zijn: solanum, sundaville, hortensia’s etc. Deze planten kunnen mooi gecombineerd worden met een bloempot van Capi Europe, een kunststof pot van Elho of een rieten mand. Kies planten om cadeau te doen vanwege de heerlijke geur of kruiden voor een heerlijke smaak. Kom naar het tuincentrum GroenRijk en bewonder de grote keus aan planten, vraag gratis advies over welke planten het beste geschikt zijn aan de medewerkers.

Plateau met kaarsen
Bij GroenRijk de Heikant vind u een cadeautafel met diverse kant en klaar cadeaus. Waaronder plateaus met kaarsen. In diverse kleuren, maten en geuren.  De plateaus zijn heel het jaar door verkrijgbaar.  Er zijn ook geurkaarsen verkrijgbaar.

Riverdale
Woonaccessoires doen het ook altijd goed als cadeau. In onze winkel kunt u het ruime assortiment van het merk Riverdale vinden. Denk aan lantaarns, windlichten, dienbladen, kaarsjes en de keuken collectie. Altijd leuk om cadeau te geven en te krijgen. Voor de laatste trends kunt u bij ons terecht.  Riverdale cadeaus kunnen wij inpakken met speciaal Riverdale cadeaupapier.

Cadeaubon
Kortom tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft vele mogelijk cadeau ideeën om met Moederdag te geven. Planten, bloemen, woonaccessoires etc. We pakken het graag voor u in. Bovendien hebben we ook felicitatiekaartjes waarop u uw persoonlijke tekst kan zetten. Maar vindt u het toch lastig om een keuze in een cadeau te maken, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon. Deze is vanaf 10 euro in elke prijsklasse verkrijgbaar.

Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van de producten die we aanbieden.

Bekijk voor leuke moederdagcadeaus de webshop van GroenRijk Veldhoven www.tuincentrumeindhoven.nl