Nieuwe Woning

Cadeaus voor nieuwe woning

Als je op bezoek gaat bij mensen met een nieuwe woning, is het natuurlijk erg leuk om een cadeau mee te brengen. Zo fleurt het nieuwe huis al helemaal op. Soms is het moeilijk om een keuze te maken, omdat je nog niet eerder in het huis geweest bent.

Een bos bloemen doet het altijd goed voor elke gelegenheid. GroenRijk de Heikant heeft boeketten in diverse kleuren en maten.  Maar ook een losse bloem, zoals een roos of gerbera, is al een leuk gebaar als klein aardigheidje.  Wij kunnen ook ter plekke een boeket bloemen in uw smaak samenstellen. Eventueel kan de bos bloemen samengesteld worden met een bijpassende vaas of fles.

Een plant staat langer dan een bos bloemen en is daarom ook een populair cadeau. De kamerplanten,  voor binnen in huis, die vaak cadeau worden gedaan zijn de orchidee,  vetplanten en de cactus. GroenRijk de Heikant heeft ook een volle tafel met kant en klaar plantenbakjes staan. Hierin zijn verschillende kamerplanten verwerkt. Wij kunnen eventueel ook een plantenbakje samenstellen in uw smaak. Bovendien krijgt u bij GroenRijk gratis advies over het verzorgen van kamerplanten.

Als u een plant voor buiten wilt, heeft u meer keus. Het is echter seizoensafhankelijk welke planten kunnen.  Populaire planten voor buiten zijn: een schaal violen, een bloempot gevuld met zomerbloeiers zoals geraniums, petunia’s, begonia’s, bacopa’s etc. Planten op stam of als struik met veel bloemen zijn: solanum, sundaville, hortensia’s etc. Deze planten kunnen mooi gecombineerd worden met een bloempot van Capi Europe, een kunststof pot van Elho of een rieten mand. Kies planten om cadeau te doen vanwege de heerlijke geur of kruiden voor een heerlijke smaak. Kom naar het tuincentrum GroenRijk en bewonder de grote keus aan planten, vraag gratis advies over welke planten het beste geschikt zijn aan de medewerkers.

Woonaccessoires
Erg leuk voor een nieuwe woning zijn natuurlijk ook woonaccessoires. We hebben bij Groenrijk de Heikant een uitgebreid assortiment met veel verschillende mogelijkheden. Onze Riverdale afdeling springt eruit, maar we hebben ook veel andere keuzes.  Denk aan een mooie lantaarn of windlicht met een kaars, een dienblad met leuke spulletjes of kaarsen er op, of iets leuks uit de Riverdale keuken- of outdoorcollectie. Riverdale cadeaus kunnen worden ingepakt in speciaal Riverdale cadeaupapier. Voor alle laatste trends op woongebied kunt u bij ons terecht.

Tuingereedschap
Bij een nieuw huis met een tuin is het geven van tuingereedschap ook een leuk (en handig) cadeau. Vaak wordt eerst het huis ingericht een daarna pas de tuin. Tuingereedschap komt dus meestal goed van pas. We hebben veel keuze uit verschillende merken zoals Gardena, Wolf Garten en TalenTools.  Ook ons eigen Groenrijk assortiment is breed en biedt volop keuze.

Cadeaubon
Kortom tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft vele mogelijkheden om een leuk cadeau voor iemand uit te zoeken. Planten, bloemen, woonaccessoires etc. We pakken het graag voor u in. Bovendien hebben we ook felicitatiekaartjes waarop u uw persoonlijke tekst kan zetten. Maar vindt u het toch lastig om een keuze in een cadeau te maken, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon. Deze is vanaf 10 euro in elke prijsklasse verkrijgbaar

Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van de producten die we aanbieden.

Alles voor een nieuw huis of tuin vind je in onze webshop www.tuincentrumeindhoven.nl