Vaderdag

Cadeaus voor vaderdag

Op Vaderdag worden alle vaders verwend. Een mooie tekening van de kleinste kinderen of een ontbijt op bed om de dag te starten. Een cadeautje is leuk om te geven met Vaderdag. Zo kun je vertellen wat papa het afgelopen jaar voor jou heeft betekend.  Vaderdag valt elk jaar op de derde zondag van juni.

Een bos bloemen kan natuurlijk ook met vaderdag, maar vaders houden meer van planten. De kamerplanten,  voor binnen in huis, die vaak cadeau worden gedaan zijn de orchidee,  vetplanten en de cactus. GroenRijk de Heikant heeft ook een volle tafel met kant en klaar plantenbakjes staan. Hierin zijn verschillende kamerplanten verwerkt. Wij kunnen eventueel ook een plantenbakje samenstellen in uw smaak. Bovendien krijgt u bij GroenRijk gratis advies over het verzorgen van kamerplanten.

Als u een plant voor buiten wilt, heeft u meer keus. Veel vaders houden van de tuin en daarom zijn planten voor Vaderdag een geschikt cadeau. Het is echter seizoensafhankelijk welke planten kunnen.  Populaire planten voor buiten met Vaderdag zijn bijvoorbeeld: een bloempot gevuld met zomerbloeiers zoals geraniums, petunia’s, begonia’s, bacopa’s etc. Dit kunnen zowel hangende als staande planten zijn. Planten op stam of als struik met veel bloemen zijn: solanum, sundaville, hortensia’s etc. Deze planten kunnen mooi gecombineerd worden met een bloempot van Capi Europe, een kunststof pot van Elho of een rieten mand. Kies planten om cadeau te doen vanwege de heerlijke geur of kruiden voor een heerlijke smaak. Kom naar het tuincentrum GroenRijk en bewonder de grote keus aan planten, vraag gratis advies over welke planten het beste geschikt zijn aan de medewerkers.

Barbecue
Veel vaders houden van barbecueën. Daarom zijn barbecues en accessoires hiervoor een populair cadeau op deze dag. In juni is het ook vaak mooi weer en gaan de barbecues weer naar buiten. We hebben veel keuze in barbecueproducten. Met name het merk Weber is in ons assortiment ruim vertegenwoordigd.

Tuingereedschap
Vaders vinden het ook leuk om lekker in de tuin te werken. Hier kunnen ze goed gereedschap bij gebruiken om het werk leuker en makkelijker te maken. We hebben veel keuze in soorten gereedschap maar ook in merken. Denk aan TalenTools, Gardena en Wolf, maar ook aan ons eigen Groenrijk assortiment tuingereedschap.

Cadeaubon
Kortom tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft vele mogelijk cadeau ideeën om met Vaderdag te geven.  Planten, bloemen, woonaccessoires etc. We pakken het graag voor u in. Bovendien hebben we ook felicitatiekaartjes waarop u uw persoonlijke tekst kan zetten. Maar vindt u het toch lastig om een keuze in een cadeau te maken, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon. Deze is vanaf 10 euro in elke prijsklasse verkrijgbaar.

Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van de producten die we aanbieden.

Orienteren voor een leuk vaderdagcadeau kan in de webwinkel www.tuincentrumeindhoven.nl