Valentijn

Cadeaus voor Valentijn

Op Valentijnsdag wilt u natuurlijk een mooi cadeau kunnen uitzoeken voor een geliefde. Bij Groenrijk de Heikant is volop keuze en zijn er veel verschillende mogelijkheden.

Een bos bloemen doet het altijd goed voor elke gelegenheid. GroenRijk de Heikant heeft boeketten in diverse kleuren en maten.  Maar ook een losse bloem, zoals een roos of gerbera, is al een leuk gebaar als klein aardigheidje. Rozen passen goed bij de liefde en zijn erg populair op deze dag. Wij kunnen ook ter plekke een boeket bloemen in uw smaak samenstellen. Eventueel kan de bos bloemen samengesteld worden met een bijpassende vaas of fles. We hebben ook een ruime keuze in kaartjes voor een bijpassende tekst voor uw geliefde.

Een plant staat langer dan een bos bloemen en is daarom ook een populair cadeau. De kamerplanten, voor binnen in huis, die vaak cadeau worden gedaan zijn de orchidee, vetplanten en de cactus. GroenRijk de Heikant heeft ook een volle tafel met kant en klaar plantenbakjes staan. Hierin zijn verschillende kamerplanten verwerkt. Wij kunnen eventueel ook een plantenbakje samenstellen in uw smaak. Bovendien krijgt u bij GroenRijk gratis advies over het verzorgen van kamerplanten.

Als u een plant voor buiten wilt, heeft u meer keus. Het is echter seizoensafhankelijk welke planten kunnen.  In februari is er minder keus in buitenplanten maar voor Valentijsdag zijn er bijvoorbeeld al volop potroosjes te vinden om cadeau te geven. Kom naar het tuincentrum GroenRijk en bewonder de grote keus aan planten, vraag gratis advies over welke planten het beste geschikt zijn aan de medewerkers.

Plateau met kaarsen
Bij GroenRijk de Heikant vindt u een cadeautafel met diverse kant en klaar cadeaus. Waaronder plateaus met kaarsen. In diverse kleuren, maten en geuren.  De plateaus zijn heel het jaar door verkrijgbaar. 

Geur voor in het woonhuis
Op diverse manieren kun je geur verspreiden in huis. We hebben verschillende keuzes. U kunt denken aan de Scentchips, geurdiffusers en geurkaarsen.  

Servies met thee combinatie
Er zijn verschillende soorten serviezen te koop. Ook hebben we keuze in (biologische) thee. Thee verpakt met een theekop of theedoos is een leuk cadeau om te geven.

Riverdale
Woonaccessoires doen het ook altijd goed als cadeau. In onze winkel kunt u het ruime assortiment van het merk Riverdale vinden. Denk aan lantaarns, windlichten, dienbladen, kaarsjes en de keuken collectie. Voor de laatste trends kunt u bij ons terecht. Riverdale cadeaus kunnen wij inpakken met speciaal Riverdale cadeaupapier.

Cadeaubon
Kortom tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft vele mogelijkheden om een leuk cadeau voor iemand uit te zoeken. Planten, bloemen, woonaccessoires etc. We pakken het graag voor u in. Bovendien hebben we ook felicitatiekaartjes waarop u uw persoonlijke tekst kan zetten. Maar vindt u het toch lastig om een keuze in een cadeau te maken, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon. Deze is vanaf 10 euro in elke prijsklasse verkrijgbaar.

Kijk op onze assortimentspagina voor een overzicht van de producten die we aanbieden.