kaarsen best

kaarsen best

Kaarsen  van Bolsius en Riverdale

De sfeermaker in huis en tuin. Kaarsen die maken het gezellig of u ze nou aansteekt of niet. Tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven nabij Best heeft kaarsen van het merk Bolsius en Riverdale.

De kaarsen zijn diverse kleuren en maten verkrijgbaar.  Van rustiekkaarsen, tafel-, stomp- en geurkaarsen, grafkaarsen tot theelichten.

De kaarsen van Bolsius en Riverdaler voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen.
Hoge kwaliteitseisen die wij samen met een aantal branchegenoten zijn overeengekomen in de RAL-normering. Vervaardigd uit zuivere grondstoffen en met optimale brandeigenschappen, kleur- en vormvast, rook- en roetarm.

De kaarsen hebben vaste collectie kleuren.   Elk seizoen heeft Bolsius ook kaarsen met trendkleuren die passen bij trend en woon  accessoires van dat seizoen.

Bolsius heeft een grote collectie geurkaarsen. In glas, rustiekkaars of theelicht.  Deze geuren kunnen ook afwisselen per seizoen.  Een aangename geur in de huiskamer of keuken, ervaar daarmee het seizoen of neem de geur van eten. 

Tuicentrum GroenRijk de Heikant nabij Best heeft leuke cadeaus samengesteld in diverse prijsklasse  met kaarsen Opgemaakt met een plateau of in een lantaarn. Mocht u het niet naar u smaak zijn kan u ook zelf iets samenstellen. Onze medewerkers helpen u graag om iets samen te stellen.

 

Liever een ander cadeau zie op sfeerrijk  pagina
Overzicht van het totale assortiment  zie op deze pagina of kom langs bij ons in de winkel.
Klik hier voor  ons adres  of openingstijden.

 

Kaarsen Bolsius tuincentrum groenrijk nabij best