Kamerplanten voor in de schaduw

  Heeft u niet veel zonlicht in huis maar wilt u wel genieten van stralende kamerplanten? Bij GroenRijk De Heikant hebben we een groot aanbod aan kamerplanten voor in de schaduw. Niet alle kamerplanten hebben namelijk de hele dag veel zonlicht nodig. Er bestaan ook kamerplanten die met een stuk minder licht goed groeien. Bestel uw kamerplanten nu via ons Kamerplantenbestelformulier en haal uw kamerplanten op bij ons tuincentrum in Veldhoven. Bekijk het assortiment kamerplanten voor in de schaduw op onze website. Bent u op zoek naar een kamerplant met bonte bladeren of wilt u juist een groene kamerplant die uw donkere hoek in de kamer opfleurt? Wij laten u zien welke kamerplanten geschikt zijn voor in de schaduw.

  Kamerplanten schaduw bestellen - GroenRijk De Heikant

  Kamerplanten voor in de schaduw

  Bij GroenRijk De Heikant gaan we ondanks de lockdown gewoon door met hetgeen waar we goed in zijn: klanten verblijden met groen! In ons tuincentrum in Veldhoven koopt u al jaren kamerplanten van de hoogste kwaliteit. Onze kamerplanten zijn met liefde en zorg gekweekt en geven u jarenlang plezier. Heeft u een hoek in de kamer waar maar weinig licht komt en wilt u deze hoek opleuken met een mooie kamerplant? In ons tuincentrum vindt u een prachtig aanbod aan kamerplanten voor in de schaduw. Helaas mogen wij u tot 9 februari niet verwelkomen voor een bezoek. Daarom hebben wij een lijst gemaakt van kamerplanten die geschikt zijn voor in de schaduw. Deze kamerplanten houden het prima vol op een donkere plek in uw huis:

  • Calathea

  • Dracaena

  • Graslelie

  • Philodendron

  • Bromelia

  • Lepelplant

  • Sansevieria

  • Aglaonema

  Via ons Kamerplantenbestelformulier bestelt u onder andere de Dracaena, Calathea, Graslelie (Chlorophytum), Sansevieria en Lepelplant (Spathiphyllum).

  Kamerplanten schaduw bestellen - GroenRijk De Heikant

  Verzoring kamerplant schaduw

  Een kamerplant die goed tegen een plekje in de schaduw kan, heeft naast water en de juiste voeding, toch echt af en toe een beetje (indirect) zonlicht nodig om te overleven. Een volledig donkere plek is nooit geschikt voor een levende plant. Zet uw kelder, zolder of badkamer zonder ramen dus nu niet meteen vol met groene kamerplanten, want dan treft u ze binnenkort een stuk minder groen aan. Kamerplanten in de schaduw hebben zo nu en dan behoefte aan een klein beetje indirect licht. Kamerplanten in de schaduw groeien prima zonder direct zonlicht, maar vinden het fijn om hun bladeren af en toe van wat licht te voorzien. Zo blijven de planten mooi en gezond. Voor de meeste kamerplanten gelden de volgende standaard verzorgingsregels:

  • Geef één keer per week water

  • Geef éénn keer per maand plantenvoeding

  • Verpot de plant om het jaar naar een pot die minstens 20% groter is dan de oude pot

  Kamerplant schaduw kopen

  Bij GroenRijk De Heikant hebben we een verrassend assortiment aan kamerplanten voor in de schaduw.

  Heeft u een modern interieur? Dan passen de volgende planten zeer goed in uw woonstijl: lepelplant, sansevieria, calathea.

  Heeft u een landelijk interieur met veel natuurlijke tinten? Kies dan voor de philondendron, graslelie of de aglaonema.

  Houdt u wel van kleur in huis? Neem dan onze vrolijke bromelia, guzmania of philondendron mee naar huis. Deze bloeiende kamerplant heeft gekleurde schutbladeren die lijken op een bloem. U koopt deze kamerplant in de kleuren rood, roze en geel.

  Bloeiende kamerplanten - GroenRijk De Heikant

  Koop kamerplanten voor in de schaduw in Veldhoven

  In Veldhoven, in de buurt van Eindhoven, vindt u GroenRijk De Heikant. Ons veelzijdige tuincentrum is al jaren gespecialiseerd in tuinplanten, kamerplanten en ander groen. Wij hebben veel kennis van kamerplanten en helpen de klant tot hij tevreden is! Bent u op zoek naar mooie kamerplanten voor binnen? Neem dan een kijkje op onze Kamerplanten bestellen pagina en bestel de kamerplanten die u graag wilt. Ons tuincentrum is momenteel helaas gesloten vanwege de lockdown. Wij bieden buitenverkoop voor snijbloemen, tuinplanten en kamerplanten. Onze kamerplanten staan binnen in het tuincentrum vanwege de kou. Geef in het bestelformulier aan welke planten u wilt, geef aan op welke dag u de bestelling wilt afhalen. Als u op de parkeerplaats van ons tuincentrum komt, geeft u uw naam door en wij halen uw bestelling voor u op.

  Ga direct naar Kamerplanten bestellen

  Buitenverkoop bij GroenRijk De Heikant

  Naast kamerplanten voor in de schaduw verkopen wij ook groene kamerplanten, cactussen en vetplanten en kamerplanten voor in de zon. U vindt alle beschikbare kamerplanten op de pagina over Kamerplanten bestellen. U vindt ons adres op de contactpagina, hier staan ook de openingstijden. Onze buitenverkoop is geopend volgens onze reguliere openingstijden. Ons tuincentrum is gesloten voor bezoek, gesloten op zondag en doet niet meer aan koopavonden. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Tags:

  Kijk ook eens naar de volgende berichten:

  Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

  Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

  Pinda’s

  Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

  Lees meer...
  Helleborus niger 'Christmas Carol'

  Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

   

  Licht in de duisternis

  In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

  Lees meer...
  Winterheide: Erica darleyensis

  Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

   

  Erica: meisje, pla...

  Lees meer...