Kamerplant palm

  Bent u op zoek naar een tropische kamerplant die u het gevoel geeft dat u zich op een tropisch oord bevindt? Palmen zijn zeer populaire planten als het neerkomt op groots, ze vullen namelijk gemakkelijk een lege hoek op en vormen ook simpel een scheiding tussen twee ruimten. Bij GroenRijk De Heikant verkopen we ook tijdens de lockdown veel verschillende soorten kamerplanten. Palmen zijn één van onze favoriet. We bieden een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten palmen. Bent u benieuwd welke palmen wij tijdens de lockdown verkopen? Lees dan snel verder.

  Kamerplant palm bestellen bij GroenRijk De HeikantKentia palm - GroenRijk De Heikant

  Gelukkig gaat de verkoop van kamerplanten bij GroenRijk De Heikant tijdens de lockdown gewoon door. We zijn nog aan het bijkomen van de festiviteiten in de decembermaand en proberen onze goede voornemens vol te houden. Het is tijd om een frisse wind door uw huis te laten waaien. Wij hebben tropische palmen die uw huiskamer een warm gevoel geven. Bekijk onze verschillende soorten palmen. Wij hebben prachtige palmen met bladeren in de vorm van een grote veer of waaier. U bestelt eenvoudig kamerplanten via ons Kamerplantenbestelformulier.

  Bestel direct kamerplanten

  Kentia palm bestellen

  De Kentia palm (Howea Forsteriana) is één van de bekendste palmen voor in huis. De palm wordt in de natuur erg groot en komt veel voor op warme plekken. De Kentia palm kent zijn oorsprong op het Lork Howe Island. Hier is het het hele jaar door warm en vochtig. Probeer dus een soortgelijke situatie in uw woonkamer na te bootsen. Nu moet u niet elke dag de verwarming op 24 graden Celsius zetten, dat is zonde van de energie! Pas de volgende verzorgingstips toe bij de Kentia palm.

  • Geef de palm een lichte standplaats (uit het directe zonlicht)
  • Houd de vochtig goed vochtig.
  • Pas op voor een te natte grond, daarvan gaan de wortels rotten.
  • Geef de palm in de zomermaanden 1x per week voeding, in de winter stopt u met bijvoeden.

  Heeft u huisdieren, dan is de Kentia palm uiterst geschikt, deze plant is namelijk niet giftig en staat het mooist in een hoge pot. Zo kunnen huisdieren, vooral katten, er moeilijker bij en geniet u toch van een mooie plant.

  Areca palm - GroenRijk De HeikantAreca palm bestellen

  De Areca palm, ook wel goudpalm of vlinderpalm, komt oorspronkelijk van het Afrikaanse eiland Madagaskar. De Areca palm is naast zeer decoratief ook nog eens functioneel. De Areca palmbladeren zuiveren namelijk de lucht. Dit maakt de palm zo geschikt als kamer- en kantoorplant. In elke kamer zweven toxische stoffen rond. De Areca palm zuivert de lucht en filtert deze toxische stoffen uit de lucht. De palm haalt de onzuivere deeltjes uit de lucht en gebruikt deze als bouwstenen voor zichzelf. De palm heeft gelukkig zelf niets van de toxische stoffen, daarom is zij zo populair als luchtzuiverende plant. Vooral in de winter, als we de deuren en ramen meer gesloten houden, is de lucht binnen vaak onzuiver. Kerstboom eruit? Areca palm erin!

  Palm kamerplant

  Een palm als kamerplant is altijd een goed idee. Palmen zijn zeer makkelijk in onderhoud, hebben een prachtig uiterlijk en doen het op veel plekken goed in huis. Als palmen het naar hun zin hebben groeien ze aanzienlijk. Het is dan ook belangrijk dat u eens in de twee of drie jaar de palm verpot naar een grotere pot. De palm heeft namelijk ruimte nodig om zijn wortels verder te laten groeien. Palmen zijn niet makkelijk te vermeerderen, dit lukt alleen vanuit zaad of door de plant te scheuren. Let bij het scheuren van de plant wel op dat u de wortels niet beschadigt. Dat zou de plant niet overleven.

  Palm kopen Veldhoven

  Bij GroenRijk De Heikant hebben we veel verschillende soorten palmen. Een kleine greep uit ons assortiment ziet op de pagina Kamerplanten bestellen. Wij hebben onder andere de volgende palmen beschikbaar om te bestellen:

  • Areca palm
  • Kentia Howea
  • Goudpalm

  Bestelt u kamerplanten bij GroenRijk De Heikant, kan geeft u zelf aan op welk moment u de kamerplanten wilt afhalen in ons tuincentrum in Veldhoven. Bij GroenRijk De Heikant koopt u kwaliteitsplanten die jarenlang meegaan, mits u de plant goed verzorgt. Voor verzorgingstips raadpleegt u altijd eerst het plantetiket, daar staat vaak al veel informatie op. Tot snel bij tuincentrum GroenRijk De Heikant Veldhoven. U vindt onze openingstijden en adresgegevens op de contactpagina.

  Kijk ook eens naar de volgende berichten:

  Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

  Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

  Pinda’s

  Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

  Lees meer...
  Helleborus niger 'Christmas Carol'

  Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

   

  Licht in de duisternis

  In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

  Lees meer...
  Winterheide: Erica darleyensis

  Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

   

  Erica: meisje, pla...

  Lees meer...