Bestel nu in onze bestelshop

Vanaf nu is het mogelijk om een bestelling te plaatsen in onze bestelshop!

GroenRijk De Heikant biedt nu een online winkelomgeving met diverse producten. Plaats een bestelling en haal uw producten af bij ons tuincentrum in Veldhoven, nabij Eindhoven. Wij bieden een ruim aanbod aan dier, planten, plantverzorging, potterie, tuinartikelen en sfeerartikelen. Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben naast de beschikbare producten in de bestelshop nog veel meer artikelen beschikbaar! 

Ga direct naar onze bestelshop

 

 

Hoe plaats ik een bestelling in de bestelshop?

Plaats nu een bestelling in onze online bestelshop. Het is erg simpel:

  • Ga naar de bestelshop en klik op de producten die u wilt aankopen.
  • Plaats de artikelen in uw winkelmandje.
  • Kies een tijdslot om uw bestelling bij ons tuincentrum af te halen (vandaag besteld = over 4 uur ophalen)
  • Betaal contant of met pin.

Naast de beschikbare producten in de bestelshop hebben wij nog een groter assortiment beschikbaar. Neem voor specifieke producten contact op met ons tuincentrum. Wij helpen u graag verder! 

Bestellen - GroenRijk De Heikant

Online bestellen bij GroenRijk De Heikant

Bij GroenRijk De Heikant is het vanaf nu mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze bestelshop heeft een ruim aanbod aan producten voordier, planten, plantverzorging, potterie, tuinartikelen en sfeerartikelen. Bekijk ons assortiment in de bestelshop en plaats uw bestelling.

Bekijk het assortiment in onze bestelshop

 

 

Click & Collect

Sinds woensdag 10 februari is het mogelijk om een bestelling aan ons door te geven en deze vervolgens bij ons tuincentrum op te halen. Tussen het moment van bestellen en het afhalen zit een tijdsbestek van 4 uur. Ook in onze bestelshop is het mogelijk om te kiezen voor afhalen. Kies een afhaalmoment (vandaag besteld = over 4 uur ophalen) en u ontvangt een bevestigingsmail met een afhaalmoment. Wij verzoeken u vriendelijk om de afgesproken afhaaltijd te hanteren. Dit in verband met drukte in het tuincentrum.

Online bestellen en afhalen

De lente komt eraan, tijd om aan de slag te gaan in de tuin! Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur voor u klaar in Veldhoven. Bel naar 040-3686350 of stuur een e-mail naar [email protected].

Ga direct naar onze bestelshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...