Bestel nu in onze bestelshop

  Vanaf nu is het mogelijk om een bestelling te plaatsen in onze bestelshop!

  GroenRijk De Heikant biedt nu een online winkelomgeving met diverse producten. Plaats een bestelling en haal uw producten af bij ons tuincentrum in Veldhoven, nabij Eindhoven. Wij bieden een ruim aanbod aan dier, planten, plantverzorging, potterie, tuinartikelen en sfeerartikelen. Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben naast de beschikbare producten in de bestelshop nog veel meer artikelen beschikbaar! 

  Ga direct naar onze bestelshop

   

   

  Hoe plaats ik een bestelling in de bestelshop?

  Plaats nu een bestelling in onze online bestelshop. Het is erg simpel:

  • Ga naar de bestelshop en klik op de producten die u wilt aankopen.
  • Plaats de artikelen in uw winkelmandje.
  • Kies een tijdslot om uw bestelling bij ons tuincentrum af te halen (vandaag besteld = over 4 uur ophalen)
  • Betaal contant of met pin.

  Naast de beschikbare producten in de bestelshop hebben wij nog een groter assortiment beschikbaar. Neem voor specifieke producten contact op met ons tuincentrum. Wij helpen u graag verder! 

  Bestellen - GroenRijk De Heikant

  Online bestellen bij GroenRijk De Heikant

  Bij GroenRijk De Heikant is het vanaf nu mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze bestelshop heeft een ruim aanbod aan producten voordier, planten, plantverzorging, potterie, tuinartikelen en sfeerartikelen. Bekijk ons assortiment in de bestelshop en plaats uw bestelling.

  Bekijk het assortiment in onze bestelshop

   

   

  Click & Collect

  Sinds woensdag 10 februari is het mogelijk om een bestelling aan ons door te geven en deze vervolgens bij ons tuincentrum op te halen. Tussen het moment van bestellen en het afhalen zit een tijdsbestek van 4 uur. Ook in onze bestelshop is het mogelijk om te kiezen voor afhalen. Kies een afhaalmoment (vandaag besteld = over 4 uur ophalen) en u ontvangt een bevestigingsmail met een afhaalmoment. Wij verzoeken u vriendelijk om de afgesproken afhaaltijd te hanteren. Dit in verband met drukte in het tuincentrum.

  Online bestellen en afhalen

  De lente komt eraan, tijd om aan de slag te gaan in de tuin! Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur voor u klaar in Veldhoven. Bel naar 040-3686350 of stuur een e-mail naar [email protected].

  Ga direct naar onze bestelshop

  Kijk ook eens naar de volgende berichten:

  Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

  Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

  Pinda’s

  Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

  Lees meer...
  Helleborus niger 'Christmas Carol'

  Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

   

  Licht in de duisternis

  In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

  Lees meer...
  Winterheide: Erica darleyensis

  Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

   

  Erica: meisje, pla...

  Lees meer...