Onze buitenverkoop is geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Bestel nu in onze bestelshop

Vanaf nu is het mogelijk om een bestelling te plaatsen in onze bestelshop!

GroenRijk De Heikant biedt nu een online winkelomgeving met diverse producten. Plaats een bestelling en haal uw producten af bij ons tuincentrum in Veldhoven, nabij Eindhoven. Wij bieden een ruim aanbod aan dier, planten, plantverzorging, potterie, tuinartikelen en sfeerartikelen. Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben naast de beschikbare producten in de bestelshop nog veel meer artikelen beschikbaar! 

Ga direct naar onze bestelshop

 

 

Hoe plaats ik een bestelling in de bestelshop?

Plaats nu een bestelling in onze online bestelshop. Het is erg simpel:

  • Ga naar de bestelshop en klik op de producten die u wilt aankopen.
  • Plaats de artikelen in uw winkelmandje.
  • Kies een tijdslot om uw bestelling bij ons tuincentrum af te halen (vandaag besteld = over 4 uur ophalen)
  • Betaal contant of met pin.

Naast de beschikbare producten in de bestelshop hebben wij nog een groter assortiment beschikbaar. Neem voor specifieke producten contact op met ons tuincentrum. Wij helpen u graag verder! 

Bestellen - GroenRijk De Heikant

Online bestellen bij GroenRijk De Heikant

Bij GroenRijk De Heikant is het vanaf nu mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze bestelshop heeft een ruim aanbod aan producten voordier, planten, plantverzorging, potterie, tuinartikelen en sfeerartikelen. Bekijk ons assortiment in de bestelshop en plaats uw bestelling.

Bekijk het assortiment in onze bestelshop

 

 

Click & Collect

Sinds woensdag 10 februari is het mogelijk om een bestelling aan ons door te geven en deze vervolgens bij ons tuincentrum op te halen. Tussen het moment van bestellen en het afhalen zit een tijdsbestek van 4 uur. Ook in onze bestelshop is het mogelijk om te kiezen voor afhalen. Kies een afhaalmoment (vandaag besteld = over 4 uur ophalen) en u ontvangt een bevestigingsmail met een afhaalmoment. Wij verzoeken u vriendelijk om de afgesproken afhaaltijd te hanteren. Dit in verband met drukte in het tuincentrum.

Online bestellen en afhalen

De lente komt eraan, tijd om aan de slag te gaan in de tuin! Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur voor u klaar in Veldhoven. Bel naar 040-3686350 of stuur een e-mail naar [email protected].

Ga direct naar onze bestelshop