vuurwerk waalre

Tuincentrum GroenRijk de Heikant, het vuurwerk verkooppunt nabij Waalre, heeft al 20 jaar ervaring op gebied van vuurwerk verkoop.
We verkopen een groot assortiment vuurwerk. Van siervuurwerk tot knalvuurwerk. Het vuurwerk is van het merk proline.

Nieuw bij GroenRijk Veldhoven. ZENA VUURWERK. Voorheen verkocht frisdrank discounter dit merk. Maar GroenRijk heeft de Lijn overgenomen met toppers in de supmerken. ZENA HERLAT en ZENA THOR.

Op de site www.vuurwerkveldhoven.nl kunt u de vuurwerk collectie bekijken en bestellen:
In de voorverkoop krijg je gratis vuurwerk:
De collectie bestaat uit:

Elk jaar heeft GroenRijk van onder andere merk Pro-Line  nieuwe vuurwerk artikelen.

De vuurwerkdummy's zijn in de winkel te bekijken bij GroenRijk de Heikant nabij Waalre vanaf begin december.

 

Losse verkoop vuurwerk
We verkopen ook vuurwerk tijdens de losse verkoop in het tuincentrum GroenRijk de Heikant te veldhoven nabij Waalre. Aan de zijkant van het gebouw zit een aparte ingang voor onze vuurwerkwinkel. De vuurwerk verkoop vind altijd de laatste 3 dagen van het jaar plaats. Op deze dagen krijg je het vuurwerk meteen mee. Deze dagen kan het bestelde vuurwerk ook afgehaald worden.

Openingstijden losse verkoop:
29 dec:  van 09:00 t/m 21:00 uur
30 dec:  van 09:00 t/m 21:00 uur.
31 dec:  van 09:00 t/m 17:00 uur.

Het laatste nieuws over de vuurwerkverkoop bij GroenRijk de Heikant nabij Waalre vindt je op facebook vuurwerk veldhoven.

Veiligheid
Let goed op de veiligheid bij het afsteken van vuurwerk. Zet het vuurwerk op een stevige ondergrond, gebruik een aansteeklont , en neem genoeg afstand en zet een vuurwerkbril op.  Let op de kleding die aantrekt zodat die niet snel vlam vat. Steek nooit  vuurwerk in zakken van kleding of jas.
Al het vuurwerk is CE gekeurd. Ruim het vuurwerk de volgende dag, zodat u het nieuwe jaar ingaat in een schone leefomgeving.