Kaarsen

Kaarsen kunnen In een gezellig en sfeervol interieur niet ontbreken. Ze maken de donkere avonden knus en gezellig, zijn mooi te combineren met andere woonaccessoires en kunnen daarnaast ook een heerlijke geur verspreiden in huis. Ook in de tuin zijn kaarsen een mooie bron van gezellig licht en extra sfeer. Bij GroenRijk Veldhoven de Heikant bent u aan het juiste adres voor kaarsen in verschillende kleuren, maten en vormen. Daarnaast vindt u in ons sfeer en cadeau assortiment diverse accessoires waar u de kaarsen mee kunt combineren. 

Verschillende soorten en maten kaarsen

U vindt in ons tuincentrum onder andere kaarsen van onder andere de bekende merken Bolsius en Riverdale. Het aanbod is altijd erg divers qua kleuren en vormen. Zo kunt u zelf combinaties maken die aan uw wensen voldoen. Ook zijn er seizoensgebonden kleuren en geuren verkrijgbaar, want geurkaarsen behoren ook tot het assortiment. Hiermee verspreidt u een heerlijke geur door het huis, of door de tuin, waarmee de sfeer van de kaarsen nog meer tot leven komt. De kaarsen zijn onder te verdelen in verschillende vormen. Zo kunt u denken aan:

  • Stompkaarsen
  • Bolkaarsen
  • Geurkaarsen
  • Dinerkaarsen
  • Fakkels
  • Citronella kaarsen

Ook van deze verschillende vormen zijn er verschillende maten en afmetingen verkrijgbaar. Daarnaast zijn er altijd verschillende houders, kandelaars, windlichten en lantaarns om de kaarsen mee te combineren indien gewenst. 

Kaarsen GroenRijk De Heikant

Kaarsen voor bij het interieur, of voor in de tuin

U vindt bij ons zowel kaarsen voor binnen als voor buiten. Voor binnenshuis kunt u de kaarsen combineren met stijlvolle woonaccessoires zoals een mooie kandelaar, schaal, of dienblad. Daarnaast kunnen de kaarsen natuurlijk in mooie glazen en andere houders gecombineerd worden tot een stijlvol geheel. Ook voor buiten zijn er speciale kaarsen verkrijgbaar, zoals lantaarntjes en fakkels, maar ook de citronella kaarsen die muggen uit de buurt houden. Daarnaast zijn er accessoires die u ook buiten neer kunt zetten om met de kaarsen een mooie sfeer in uw tuin of op het balkon terug te brengen. Ook kunt u de verschillende kleuren van de kaarsen combineren met de kleuren van kussens uit ons woon assortiment, hierdoor kunt u bijvoorbeeld met de seizoenen mee wisselen van kleur zónder hierbij het hele interieur te vernieuwen. Een verfrissende nieuwe kleur, of een gezellige schaal met kaarsen kan al een groot verschil maken. 

GroenRijk de Heikant in Veldhoven voor kaarsen en meer

In ons tuincentrum bent u aan het juiste adres als u toe bent aan nieuwe inspiratie voor huis en tuin. U combineert de kaarsen met stijlvolle woon- en tuin accessoires tot een sfeervol geheel. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd mooie planten of boeketten te combineren met de kleuren die u graag terug ziet in uw interieur of tuin. Ook zijn kaarsen uitstekend geschikt om cadeau te geven. Of wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere fakkel voor in een nieuwe tuin? Voor meer woon- en cadeau inspiratie bent u bij ons aan het juiste adres! U bent van harte welkom bij GroenRijk De Heikant in Veldhoven, wij zijn 7 dagen per week geopend.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau