Kussens

Kussens zijn een goede manier om uw interieur een frisse, nieuwe look te geven. Een paar kussens op uw bank kunnen namelijk al een heus verschil maken als het gaat om sfeer en kleur in huis. Bij GroenRijk De Heikant in Veldhoven kunt u voor meer dan alleen planten en potten terecht. In ons assortiment vindt u sfeervolle kussens in allerlei formaten. Kom langs om het complete assortiment kussens te komen bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze!

Aanbod decoratieve kussens

Ons aanbod decoratieve kussens gaat ieder seizoen weer met de trends mee. Of u nu op zoek bent naar decoratieve kussens in effen kleuren of sierkussens met drukke printjes: bij GroenRijk De Heikant vindt u het allemaal. Niet alleen zijn de kussens in diverse kleuren te koop, ook vindt u de kussens in diverse maten. Sierkussens zijn niet alleen geschikt voor op de bank, maar kunnen ook uw dining set, lounge stoelen of zelfs bed opvrolijken. Mix & match verschillende kleuren en printjes om sfeer in huis te creëren. De decoratieve kussens uit ons assortiment zijn geschikt voor binnen, maar kunnen op warme lente- of zomerdagen ook mee naar buiten genomen worden om de tuinset op te vrolijken en urenlang te kunnen blijven zitten tijdens een barbecue. Bij ons vindt u onder andere de volgende kussens:

  • Losse kussenhoezen
  • Kussenvullingen
  • Sets sierkussens
  • En nog veel meer...

sierkussens-kopen-veldhoven

Plaids voor de frisse zomeravonden of koude winternachten

Naast sierkussens vindt u in ons assortiment ook bijpassende plaids. Deze plaids kunnen natuurlijk overal in huis gebruikt worden, maar zijn ook heerlijk voor buiten op een frisse zomeravond. De plaids zijn te koop in diverse kleuren en gaan, net zoals de sierkussens, ieder seizoen weer met de trends van het moment mee. 

Sierkussens kopen bij GroenRijk De Heikant in Veldhoven

Sierkussens kopen in de buurt van Veldhoven doet u natuurlijk bij GroenRijk De Heikant. De sierkussens geven uw interieur op snelle wijze een nieuwe look. Sierkussens gebruiken in huis is een relatief goedkope manier om uw huis een nieuwe uitstraling te geven. Met nieuwe decoratieve kussens kan uw (oude) bank toch nog een paar jaar mee. Heeft u vragen over ons assortiment kussens of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons tuincentrum in Veldhoven.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau