GroenRijk Veldhoven

GroenRijk

Weet wat er leeft!

Bekijk assortiment

Dierenwinkel

Dierenwinkel

U wilt toch het allerbeste voor uw huisdier? Gezonde voeding draagt bij aan een gezond huisdier dat zich thuisvoelt in uw omgeving. Of het nu een hond, kat, poes, konijn, cavia, hamster of vogel is. Tuincentrum GroenRijk de Heikant te Veldhoven heeft een groot assortiment dierenartikelen zodat uw huisdier niets tekort komt. De dierenspecialisten van GroenRijk de Heikant vinden het belangrijk dat uw hond en kat een gezonde leefstijl heeft. Wij dragen daar graag aan bij!

Kwaliteits dierenvoer

Wij adviseren kwaliteitsvoer van de merken Royal Canin en Fokker. Deze merken bevatten veel voedingsstoffen en de juiste bouwstoffen voor uw hond, kat, konijn of vogel. Kom langs in het tuincentrum in Veldhoven, nabij Eindhoven en bekijk ons assortiment. Komt u er niet uit? Geen probleem, onze medewerkers helpen u graag verder. 

Ook voor speeltjes, halsbanden, manden, voederbakjes en andere verzorgingsproducten komt u naar GroenRijk de Heikant in Veldhoven.

Het volledige assortiment vindt u op de assortimentspagina. Klik hier voor ons adres en plan uw route naar ons tuincentrum in Veldhoven.