Dierenwinkel-Best

Dierenwinkel

Bent u  echte dierenliefhebber?
Dan bent bij GroenRijk de Heikant nabij Best bij het juiste adres.  We hebben alles voor  uw huisdier.  Voor honden, katten, poezen,  knaagdieren, hamsters en konijnen en vogels.
Belangrijk is dat uw huisdier de juiste verzorging en voer krijgt.

Voeding voor hond of kat
GroenRijk de Heikant nabij  Best kiest  voor kwaliteitsvoeding  en  is dealer van de merken  Royal Canin en Fokker. Waarom kwaliteitsvoeding?
U wilt toch ook dat uw hond of kat gezond en lang leeft!! Royal Canin heeft voeding op gewicht en leeftijd van hond of kat. Wilt u bepalen welk voeding het juiste is voor uw hond of kat om langs bij GroenRijk de Heikant nabij Best of vraag advies bij een van onze medewerkers. Om het voer en water in te doen voor hond en kat heeft GroenRijk de Heikant een brede keus honden eet/drinkbakken en katten drink en eetbakken met diverse printjes.

honden
De hond is een populair huisdier.  En als dierenliefhebber wil je alles voor je hond. Goede voeding, maar ook de juiste verzorging.  Het verblijf, van hondenmand tot hondenren en hondenkussens of hondendekens, in diverse maten, modellen en kleuren verkrijgbaar. De juiste keuze is te maken met de soort ras honden,  leeftijd en de grootte van de hond. Honden bewegen ook graag en het is bovendien gezond.  Zorg dat de hond genoeg beweging krijgt, ondanks u weinig tijd heeft om uw hond uit te laten of om een grote ronde te wanden. Zijn er genoeg hondenspeeltjes dat ze in huis ook beweging hebben. Voor elke  ras en formaat hebben we ook genoeg verwennerij om de hond te vermaken. Van hondenspeelgoed, touwen tot botten. Gemak dient te mens. GroenRijk de Heikant nabij Best heeft genoeg hulpmiddelen om makkelijk met uw hond op te gaan. Van Riemen om te wandelen. Lichtje dat ze opvallen in het donder.  Fietsmanden. Riem in de auto, reismanden enz. Voor meer algemene informatie over hondenrassen  vind u op wikepedia. Twijfelt u erover dat u hond niet fit of ziek is. Neem dan een bezoekje aan een dierenarts. Zodat uw hond niet onnodig lang met problemen rond loopt.

Katten en poezen
De kat is een speels huisdier.  Houdt zich graag bezig en hebben graag zijn eigen territorium.  Daarom heeft GroenRijk de Heikant nabij Best een groot assortiment, kattenkrabpalen, manden,  speelgoed. Zodat de katten een eigen plekje hebben en lekker kunnen spelen. Katten doen hun behoefte consequent op de zelfde plek. Omdat er vele huiskatten die alleen maar binnen zijn is er een collectie kattenbakken en kattengrit waarin ze de behoefte kunnen doen. Voor meer algemene informatie over katten vind u op wikepedia.  Deze link eronder plakken

Knaagdier
Er zijn diverse soorten knaagdieren. Konijnen en Hamsters zijn het populairste onder de knaagdieren. Konijnen zijn populair omdat ze het goed doen bij kinderen als huisdier en hamsters omdat ze niet veel ruimte nodig hebben. GroenRijk de Heikant nabij Best. Heeft bijna heel het jaar door konijnen en hamsters te koop. 

Vissen
Goudvissen of warmwater (tropische)  vissen worden ook vaak als huisdier gehouden. Goudvissen houden  in een viskom is makkelijk.  Ze houden dagelijks maar een beetje eten te hebben. Zorg dat je 1x in de week een deel van het water ververst .  Niet alles omdat je dan het kwaliteit van het water kan behouden die aangenaam is voor de vissen.  Er zijn eventueel ook middelen verkrijgbaar om het water op peil te houden. Een zuurstofplantje zorgt voor zuurstof in het water. Bij tropische vissen  komt iets meer kijken voor het onderhoud van het aquarium.  Meer informatie daarover vraag bij GroenRijk de Heikant nabij Best aan een van onze medewerkers. Mocht u informatie willen over vijvervissen kijk dan onder het kopje vijver overzicht.

Het volledig assortiment vind u op de assortimentspagina.
Klik hier voor  ons adres of koopzondagen en openingstijden.

Dierenwinkel tuincentrum groenrijk nabij best      konijnen knaagdieren dierenafdeling bij tuincentrum groenrijk nabij best